Wilt u goede plafond geluidisolatie aanbrengen?

Ons huis is een heel gehorig huis en dat is een groot probleem. Wij wonen namelijk in een benedenwoning en dat betekent dat wij altijd het geluid van onze bovenburen kunnen horen. Dat zou niet heel erg zijn als deze mensen normaal door hun huis zouden bewegen, maar het lijkt wel alsof ze er alles aan doen om zoveel mogelijk lawaai te maken. Ik weet niet hoe ze het doen, maar als ze lopen, klinkt het alsof het huis ieder moment kan instorten. Dat is een heel vervelende situatie en dus zijn wij onlangs gaan kijken of wij ook plafond geluidisolatie konden kopen. Wanneer wij namelijk plafond geluidisolatie konden aanbrengen, zou dit voor ons heel erg veel overlast kunnen schelen. De vraag was echter niet of wij plafond geluidisolatie konden vinden, maar de vraag was waar wij dit voor een goede prijs konden vinden. Wanneer je namelijk op zoek gaat naar een aanbieder van plafond geluidisolatie, dan kom je als snel bij allerlei bedrijven terecht die heel hoge tarieven rekenen voor het aanbrengen van plafond geluidisolatie. Dat was niet per se waar wij naar op zoek waren en dus zijn wij gaan kijken naar de mogelijkheden om een specialist te vinden die ons voor een goede prijs kon helpen. Zodoende kwamen wij terecht bij marcelwesseling. Deze vakman is alles wat je nodig hebt wanneer je gaat voor goede plafond geluidisolatie. Ik heb dan ook meteen even contact opgenomen met dit bedrijf om te horen wat zij allemaal voor ons kon doen. Wij kregen een vriendelijke medewerker aan de lijn die ons heel goed heeft weten uit te leggen wat de mogelijkheden waren. Dat was precies waar ik naar op zoek was. 

Wij lieten goede plafond geluidisolatie aanbrengen 

Toen wij de mensen van marcelwesseling.nl eenmaal aan de lijn hadden, hebben wij gevraagd of zij misschien een keer bij ons langs wilden komen om te horen wat wij het beste met ons plafond konden doen. Wij wilden namelijk niet over een nacht ijs gaan wanneer het ging over plafond geluidisolatie en dus hebben wij deze specialisten even uitgenodigd om te kijken wat het beste was voor ons. Zij hebben toen een heel goed plan gemaakt en wij zijn blij dat zij dit ook al op zo’n korte termijn voor ons konden maken. Vervolgens hebben zij voor ons een plan van aanpak gemaakt en daarna konden zij al heel snel het plafond geluidisolatie aanbrengen. Inmiddels hebben wij dit plafond dus in ons huis en wij horen de buren bijna nooit meer. 

Hadden wij dit maar veel eerder gedaan

Wij zijn zeer tevreden over het werk dat marcelwesseling.nl voor ons heeft gedaan. Wij hebben nu niet alleen een heel mooi plafond, wij horen ook onze buren niet meer. Kortom:

  • Wij zijn hier voor een heel goede prijs geholpen 
  • Wij zijn op heel korte termijn geholpen 
  • Wij hebben helemaal geen last meer van onze bovenburen 

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden van dit bedrijf ook nog even op marcelwesseling.nl. U zult zien dat deze mensen u heel goed kunnen helpen om van geluidsoverlast af te komen.