Op zoek naar een jaarplaats camping + kampeerplaats?

Ben jij ook op zoek naar een jaarplaats camping + kampeerplaats? Dan ben jij bij het goede adres via de volgende website: slotcranendonck. Recreatiepark Slot Cranendonk is het geschikte adres voor een Jaarplaats camping + kampeerplaats. Dat is een grote en natuurrijke camping in Soerendonk, midden in de Noord-Brabantse Kempen. Zij beschikken over 530 ruime staanplaatsen voor onder andere tenten, caravans en vouwwagens. Daarnaast ook voor campers, dit allemaal op mooie, open grasvelden. Een deel daarvan ligt aan de visvijver. Er is daarnaast ook nog een mooi naastgelegen bos. Vanuit de camping fietst of wandelt u zo de Peel of de Groote Heide in. Daarnaast is België erg vlakbij. Zo hebt de mogelijkheid om in 1 vakantie 

Wat voor elementen hebben zij als het om jaarplaatsen gaat?

  • Huurperiode van 1 januari tot en met 31 december
  • Plaats voor kampeermiddel en een aut
  • Elektra, water, riolering en kabeltelevisie
  • Vaste aansluiting op gas (op aanvraag) 

Genoeg reden om te kiezen voor recreatieplaats Slot Cranendonk lijkt mij zo! Maar wat is mijn ogen dan de perfecte jaarplaats camping + kampeerplaats? 

Wat is de perfecte jaarplaats camping + kampeerplaats? 

Voor mij zou de perfecte jaarplaatscamping + kampeerplaats ook in Brabant zijn, recreatiepark Slot Cranendonck lijkt mij namelijk ook ontzettend gezellig. Alhoewel ik de Brabantse taal niet spreek, of dialect eerder gezegd, weet ik dat het in Brabant altijd een groot feest is. Onder andere met carnaval eenmaal per jaar. Dat alleen is al reden genoeg om deze plek als jaarplaats camping + kampeerplaats te hebben. Om deze vraag te beantwoorden moeten we kijken naar de mooie dingen die in Brabant zijn. Wie weet kies jij dan ook wel voor deze jaarplaats camping + kampeerplaats! 

De mooie dingen aan Brabant

Brabant is mooi. Waarom is Brabant zo mooi? Waarom zou je in dit gebied je jaarplaats camping + kampeerplaats moeten uitkiezen? Allereerst, wat kun je doe in Noord-Brabant? Er zijn ontzettend veel leuke dingen te doen in dit gebied. Zo heb je bijvoorbeeld Door Sydiven, dat kun je doen. Dat lijkt op parachutespringen maar je ervaart het gevoel van een vrije val, zonder uit en vliegtuig te hoeven springen (en het is ook nog een stuk goedkoper). Als je van geschiedenis houdt of altijd nog een keer naar een museum toe wilt dan kun je naar het Tweede Wereldoorlogmuseum in Overloon. Daar zijn meer dan honderd vliegtuigen en voertuigen, heel veel verhalen en voorwerpen herinneren in dit oorlogsmuseum aan de gestreden strijd. Maar zoals gezegd heeft Brabant ook qua natuur heel veel moois te bieden. Op het gebied van natuur kun je bijvoorbeeld naar het recreatieparadijs de Belhamel, je hebt binnen en buiten vertier! Dit is in de Lage Zwaluwe. De Belhamel vindt een volledig dagje uit voor jong en oud. Een speelparadijs van zes verdiepingen wacht op je. Ook buiten vermaak je je in de natuurspeeltuin met terras. Durf jij ook het indoor klimbos aan? Of wil je toch liever iets anders: kies dan voor Duinoord, dat is een all-inclusieve binnen- en buitenspeeltuin met klimbos. Dit is fantastisch voor kinderen en ouders. Hierin staan de meest uiteenlopend en gaafste speeltoestellen, er is ruimte voor de kleintjes en ouders kunnen relaxen. Kortom, er bestaan hiernaast nog ongeveer 500 dingen die je kunt doen in Brabant. Genoeg keuze en reden om voor deze jaarplaats camping + kampeerplaats te kiezen.