Wij bestelden een vakantie in Indonesië op maat

Mijn man en ik vinden reizen heerlijk. Als wij ook maar even een paar weken vrij hebben, trekken wij er graag op uit om de wereld te verkennen. In de loop der jaren zijn we het echter wel een beetje beu geworden dat wij altijd in groepen moeten reizen. Wij worden ook een dagje ouder en dat betekent dat wij liever wat meer rust willen hebben wanneer wij op reis zijn. Wanneer je dan in groepen reist, bots je heel vaak op tegen het feit dat alles lang duurt, dat de groep niet leuk is en noem het allemaal maar op. Vandaar dat wij een tijdje geleden hebben besloten dat wij alleen nog maar in heel kleine gezelschappen willen reizen of dat wij een vakantie op maat willen doen. Omdat dat laatste ons het meest aansprak, zijn wij een keer gaan kijken waar wij moesten zijn om bijvoorbeeld een vakantie in Indonesië op maat te kunnen bestellen. Wij hadden deze bestemming al heel lang op ons lijstje staan en maar wij hadden geen zin om hier met grote massa’s toeristen naartoe te gaan. Vandaar dat wij een keer naar een vakantiebeurs zijn gegaan om te zien of het ook mogelijk was om een vakantie in Indonesië op maat te laten maken. Dat bleek het geval te zijn. Je hebt in Nederland namelijk het bedrijf Dari-Java.nl. Bij dit bedrijf kun je dus een vakantie in Indonesië op maat laten maken en daar hebben wij meteen meer informatie over aangevraagd. Wij hadden namelijk meteen wel oren naar een dergelijke vakantie in Indonesië op maat en wij hebben dan ook meteen even met de mensen van dit bedrijf gesproken. Zij vertelden ons wat zij voor ons konden doen en wij waren daar meteen zeer enthousiast over. Het heeft daarom ook niet lang geduurd voordat wij een reis hebben geboekt.

Wij boekten een onvergetelijke vakantie in Indonesië op maat

Toen wij eenmaal in gesprek gingen met de mensen van Dari-Java, kregen wij te horen dat zij een complete vakantie in Indonesië op maat voor ons konden maken. Dat betekende dat wij ons geen zorgen hoefden te maken over groepen, of dat wij tripjes moesten gaan doen waar wij eigenlijk niet heel veel zin in hadden. Wij hebben daarom meteen een boeking gemaakt, want wij wilden graag met deze mensen in zee gaan. Wij vonden het heel prettig om te merken dat wij hier heel veel interessante trips kregen aangeboden. Dit alles onder begeleiding van een privéchauffeur. Dat is heel erg handig want hierdoor kun je mooi rustig alles bekijken. En er viel heel veel te bekijken tijdens deze reis. Wij hebben namelijk heel veel mooie plaatsen bezocht, heerlijk gegeten in knusse lokale restaurants en wij hebben prachtige natuurgebieden bezocht. Wij hadden nooit verwacht dat wij zo’n mooie vakantie zouden hebben. Dit alles werd ons ook nog eens aangeboden voor een heel goede prijs. Wij zijn daarom ook zeer enthousiast over Dari-Java.nl en raden iedereen aan om hier een vakantie te boeken.

Wij kijken terug op een onvergetelijke vakantie

Wij hebben de vakantie inmiddels weer achter de rug en wij kijken terug op een onvergetelijke tijd. Wij hebben heel erg genoten van onze tijd in Indonesië en zijn Dari-Java.nl heel dankbaar voor wat zij voor ons geregeld hebben. Kortom:

  • wij hebben een prachtige vakantie gehad
  • wij hebben voor een geweldige prijs heel veel mogen zien
  • wij boeken hier volgend jaar weer een vakantie

Wilt u ook een onvergetelijke reis gaan maken? Surf dan snel naar Dari-Java.nl.