De mooiste iPhone 8 hoesjes vind je hier

Mijn dochter kwam laatst thuis met een briefje van school, ze moest voor een goed doel een bepaald product in kleine hoeveelheid inkopen en zorgen dat ze die met winst weer zou kunnen verkopen, ten bate, natuurlijk, van het goede doel. Nou, wij op internet op zoek, want wat zou je nou goed kunnen verkopen aan een groot publiek? Eerst vonden we wat gummetjes en potloden, maar toen dachten we dat het eigenlijk leuker zou zijn om een product te zoeken dat mensen ook daadwerkelijk willen aanschaffen voor een iets hogere prijs. Dat zou wel betekenen natuurlijk dat wij iets minder geld te besteden hadden qua kwantiteit. Dus beter iets meer uitgeven van een paar exemplaren, dan dat we een grote inkoop van kleine dingetjes zouden doen die we dan toch niet meer kwijt zouden kunnen. Toen kwamen we met het idee om iPhone hoesjes te gaan verkopen. Een groot deel van de aanwezigen zou namelijk toch in het bezit zijn van de nieuwste versies, dus hebben we extra veel iPhone 8 hoesjes gezocht. Een paar hele mooie exemplaren vonden we op iphonehoesjes.nl. Ze hebben daar namelijk een grote variatie aan verschillende soorten, sommigen die ik zelf ook wel zou willen hebben en sommigen waarvan ik weet dat enkele moeders van de school van mijn dochtertje ze sowieso willen hebben.

Welke iPhone 8 hoesjes hebben ze?

Zoals ik al zei is er een grote variatie aan iPhone 8 hoesjes om uit te kiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld de volgende modellen op iphonehoesjes.nl:

  • Leren hoesjes
  • Hardcase hoesjes
  • Softcase hoesjes
  • Bumpers

En zelfs nog veel extra benodigdheden waarbij je kan denken aan audio en aparte schermpjes voor de veiligheid van je eigen telefoonscherm. Wat er trouwens ook zo goed is aan deze website om iPhone 8 hoesjes te bestellen, is dat je ze ’s avonds voor half zeven kan bestellen en dat ze dan de volgende dag al bij je thuis bezorgd worden. Bovendien is de verzending van de hoesjes helemaal gratis, dus dat was voor mij en mijn dochter ook heel prima te doen. We hebben er uiteindelijk een stuk of zes besteld in een keer en konden die vervolgens verkopen voor het goede doel, dus dat was ontzettend leuk. Het was sowieso een groot succes, want heel veel ouders hebben bij ons standje stil gestaan om te kijken wat we allemaal hadden. Zoals ik al had gedacht waren inderdaad de modellen die ik speciaal voor enkele moeders van andere kindjes uit de klas van mijn dochter had besteld, zo maar weg. Dat waren vooral van die portemonnee-achtige hoesjes, waar je dan je pinpas in kan doen.

Voordelen van deze iPhone 8 hoesjes

Wat ik al eerder zei, meen ik ook echt als het aankomt op de kwaliteit van deze website en hun iPhone 8 hoesjes. De website alleen al is erg gebruiksvriendelijk. Ook mijn dochtertje kon makkelijk haar voorkeur terugvinden in het keuzemenu, dus dat was erg prettig. Bovendien was de service ook heel erg goed. Niet alleen op het gebied van de snelle en goedkope verzending, maar ook via het echte contact met ze. Dat kan via de mail, maar ook via de telefoon, want er staat gewoon een 06-nummer op de website die je kan bellen met je vragen. Zo heb ik dat zelf uiteindelijk ook gedaan, omdat we zeker wilden weten of de iPhone 8 hoesjes nog wel op tijd binnen zouden zijn. Voor iedereen die ook op zoek is naar iPhone 8 hoesjes of andere telefoonbenodigdheden, deze website raad ik van harte aan!

Lees meer…