Een nieuw badkamer plafond

Er zijn klusjes in huis die gemakkelijk zijn om uit te stellen. Je weet dat je het eigenlijk moet doen, maar denkt dat het niet veel uitmaakt als je het uitstelt. Bij mij is het geval dat ik deze klussen uitstel  omdat ik niet genoeg geld heb, of omdat ik geen geld wil uitgeven, of geen zin heb om in de troep te zitten. Ik moest eigenlijk al jaren het badkamer plafond vervangen, maar het is een plek waar je niet naar kijkt en het viel niet op dat het aan vervanging toe was. Toen mijn vriendin en ik het huis kochten, toen zat er nog een oude badkamer in. We hadden niet veel geld meer over na de aankoop en de verhuizing en kozen er voor om de keuken te verbouwen. De keuken zag er erg ouderwets uit en was in een slechte staat, daarom leek het ons logisch om de keuken te verbouwen. De badkamer hadden we een aantal jaar hetzelfde gelaten. Nadat we weer wat geld op de bank hadden staan, besloten we om de badkamer te verbouwen. De verbouwing viel duurder uit dan we hadden gehoopt, daarom besloten we om het badkamer plafond niet te vernieuwen. Het plafond zag er niet meer goed uit, maar we dachten dat we het een jaar later konden doen. We zijn nu vier jaar verder en vorige maand besloten we om eindelijk het badkamer plafond te laten vervangen. Regelmatig zeiden we dat we het moesten laten doen, maar het kwam er nooit van. Door alle vochtigheid zaten er veel plekken op het plafond en op gedeeltes begon het los te laten. We konden het niet meer uitstellen en gingen op zoek naar een bedrijf dat ons kon helpen.

In de badkamer het plafond laten vervangen door NPS Plafonds

We vonden een aantal bedrijven in de buurt die konden helpen om in de badkamer het plafond te vervangen. Dit waren lokale bedrijven en ik ben altijd een voorstander van lokale bedrijven helpen. Bij deze bedrijven werken kleine ondernemers die soms moeite hebben om rond te komen. Echter vond ik de prijs op de offertes van deze bedrijven veel te hoog. Ik wilde deze bedrijven helpen, maar niet als ik te veel moet betalen. Daarom zocht ik naar andere bedrijven die een badkamer plafond konden vervangen. Ik vond toen de website npsplafonds.be. Ik las op deze website dat NPS Plafonds aantrekkelijke prijzen heeft, goede materialen gebruikt en snel kan monteren. Ik nam contact op met NPS Plafonds en vroeg ze om een offerte en wanneer ze het badkamer plafond konden vervangen. De prijs op de offerte was erg goed, een stuk lager dan de eerdere offertes die ik had ontvangen. Het bedrijf gaf aan dat ze al over een paar weken konden langskomen om in de badkamer het plafond te vervangen. Dit klonk erg goed en ik besloot om voor dit bedrijf te kiezen.

Een nieuw plafond

Een paar weken later was het moment dat NPS Plafonds langs zou komen om het plafond te vervangen. Een van de vakmensen ging vakkundig te werk en aan het einde van de dag was in de badkamer het plafond gemonteerd. Het plafond werd netjes afgewerkt en zag er erg mooi uit. Het was een groot verschil met het vorige plafond en het nieuwe. Ik was erg blij met het werk van NPS Plafonds.

  • De prijs op de offerte was lager dan bij veel andere bedrijven
  • Ze konden snel langskomen om in de badkamer het plafond te vervangen
  • Een van de werknemers ging snel en vakkundig te werk
  • Ik ben erg blij met het eindresultaat