Schakel een bedrijfsmakelaardij in bij vastgoedvraagstukken

Talloze bedrijven in Nederland zijn op zoek naar een nieuwe locatie, of willen hun bedrijf uitbreiden. Hiervoor is soms nieuw vastgoed nodig. Een nieuwe locatie kiest u als ondernemer niet zomaar. De locatie moet gunstig liggen ten opzichte van een eventueel bestaande locatie, een hoofdkantoor, de afzetmarkt, en leveranciers. Er zijn talloze zaken om rekening mee te houden. Als ondernemer wilt u zich uiteraard voornamelijk focussen op uw zaak, en niet al uw dagen kwijt zijn aan het zoeken naar een nieuwe locatie voor uw uitbreidingsplannen. Dan is het aan te raden een bedrijfsmakelaardij in de arm te nemen. De naam zegt het al: een makelaar die zich exclusief richt op de zakelijke markt. Er zijn veel verschillen tussen een woningmakelaar en een bedrijfsmakelaar. De bedrijfsmakelaardij verdiept zich in uw zakelijke situatie en gaat samen met u op zoek naar een geschikt pand voor uw (nieuwe) onderneming. Ook interesse in een partner voor bedrijfsmakelaardij? Kijk dan eens op boersenlem.nl. U vindt Boers en Lem in Enschede en Almelo, maar deze bedrijfsmakelaardij verleent diensten in het hele land. Naast een beroep doen op de bedrijfsmakelaardij, kunt u bij Boers en Lem ook taxaties uit laten voeren en advies inwinnen over bedrijfspanden. Dit is aan te raden als u:

  • Startend ondernemer bent
  • In een nieuwe regio gaat beginnen
  • Wilt verhuizen
  • Uit het buitenland komt 

Bij het verkopen en aankopen van bedrijfspanden komt heel wat kijken. Een bedrijfsmakelaar kan u hierbij helpen en u van advies voorzien als dat nodig is. Uw vastgoedvraagstuk wordt opgelost als u de hulp inschakelt van een professional van Boers en Lem. 

Sneller uw doel bereikt met behulp van bedrijfsmakelaardij

U kunt er voor kiezen om zélf op zoek te gaan naar een bedrijfspand. Dat kost u veel tijd, die u niet kunt besteden in het runnen van uw bedrijf. Alleen daarom al is het de moeite waard te kijken naar bedrijfsmakelaardij. Een ander voordeel is dat de bedrijfsmakelaardij de markt kent, uw bedrijf kent en weet waar u naar op zoek bent. Bovendien is Boers en Lem op de hoogte van beschikbaar vastgoed op diverse industrieterreinen en heeft een zakelijk makelaar een groot netwerk aan contacten. Ook via deze weg is het mogelijk een mooi pand tegen te komen voor uw bedrijf. Neem contact op met Boers en Lem als u interesse heeft in de huur of aankoop van een extra pand. Tijdens een eerste gesprek worden uw wensen geïnventariseerd. Daarna zal de bedrijfsmakelaar voor u op zoek gaan en samen met u de opties doorlopen. In een positief scenario vindt u ook daadwerkelijk een pand dat u aanstaat, waar u uw bedrijf kunt vestigen of uitbreiden. De makelaar zal u desgewenst van begin tot eind begeleiden, om uw traject zo snel en voordelig mogelijk af te ronden. U wilt als ondernemer immers een zo soepel mogelijke overgang van een oud naar nieuw of extra pand.

Vrijblijvend contact opnemen

Contact opnemen met Boers en Lem doet u bijvoorbeeld via de website: boersenlem. Dit is uiteraard altijd vrijblijvend. U kunt op de website ook meer lezen over de diensten die Boers en Lem verleent aan ondernemers uit heel Nederland. Bel voor het maken van een afspraak op het kantoor in Almelo of Enschede. Een overzicht van ons actuele team vindt u ook online. Onze medewerkers zullen u verwelkomen met de typisch Twentse hartelijkheid die u in deze regio misschien al wel vaker bent tegengekomen. Wij helpen u graag verder bij het zoeken van uw volgende bedrijfspand op een optimale locatie voor uw onderneming.