Van luxe hotel naar camping met prive sanitair

Als kind deed ik niets anders dan kamperen tijdens de vakanties. Met de hele familie gingen we jaarlijks naar de camping in Frankrijk en ik heb fantastische herinneringen aan mijn kampeervakanties. Nadat ik mijn vrouw was tegengekomen, leek kamperen verleden tijd. Mijn vrouw had een hekel aan kamperen. Het idee dat ze gebruik moest maken van publiek sanitair stond haar heel erg tegen. We verbleven dus alleen in hotels, appartementen en airbnb’s. Ik had nooit durven dromen dat ik met mijn vrouw en kinderen op een camping zou staan. Totdat ik een camping met prive sanitair tegenkwam. Bij Camping de Berken konden we een plek op de camping huren met een eigen toilet en douche. Voorzichtig vertelde ik mijn vrouw over de camping met prive sanitair. Ik hoopte dat ze overstag zou gaan, want ik wist zeker dat we met ons gezin mooiere vakantieherinneringen konden maken op een camping. Mijn vrouw was niet meteen enthousiast over mijn voorstel om naar een camping met prive sanitair te gaan. Maar omdat ik het zo graag wilde, vond ze het prima om het toch eens te proberen. Nu we terug zijn van onze vakantie op een camping met prive sanitair, wilt ze niets anders meer.

Onze geweldige tijd op een camping met prive sanitair

We hebben een heerlijke tijd gehad op Camping de Berken. Zowel mijn vrouw als mijn kinderen zijn nog nooit zo vrolijk en tevreden terug gekomen van een vakantie. Een camping met prive sanitair is ons echt heel goed bevallen. Kamperen was niet alleen in mijn herinneringen zo geweldig, maar het was weer net zo fijn als vroeger. De kinderen hebben op een camping veel meer vrijheid om te spelen en vrienden te maken. Onze kleinste kon lekker vrij spelen terwijl wij haar in de gaten konden houden voor onze tent. Omdat het een camping met prive sanitair was, hadden we toch alle luxe die we voorheen in een hotel ook hadden. Dit was vooral voor mijn vrouw een fantastische ervaring. Een camping met prive sanitair biedt ontzettend veel voordelen ten opzichte van een normale camping, zoals:

  • Niemand anders maakt gebruik van jouw toilet en douche;
  • Het sanitair is altijd schoon;
  • Als de kinderen ‘s nachts naar het toilet moeten, hoef je nooit ver te lopen;
  • Je hoeft nooit op andere campinggasten te wachten;
  • Je kunt je baby bij de tent verschonen.

Kortom, wij willen alleen nog maar op vakantie naar een camping met prive sanitair. Camping de Berken biedt nog meer voordelen. Het ligt midden in de natuur, dus we hadden het idee dat we in het buitenland waren. Voor een prachtige camping met prive sanitair hoef je dus helemaal niet ver te reizen. We konden er wandelen, fietsen, paardrijden en zwemmen. De camping bevat daarnaast over een eigen brasserie. Als we dus geen zin hadden om bij de tent te koken, konden we heerlijk aanschuiven in de brasserie op de camping.

Eenvoudig boeken via de website

Een plek op de camping konden we eenvoudig reserveren via campingdeberken.nl. We moesten onze aankomst- en vertrekdata invullen en de gewenste accommodatie aangeven. Als je prive sanitair wenst, kun je voor een comfortplaats met prive sanitair kiezen.  Er zit een gratis tv-aansluiting en wifi bij. Wij konden ons niet voorstellen dat een camping met prive sanitair zoveel luxe kon bieden. Omdat huisdieren welkom zijn op Camping de Berken, besloten we om onze hond mee te nemen. Die kon immers ook mee op onze uitstapjes. De vakantie is ons uitermate goed bevallen en we hebben onze boeking voor volgend jaar alweer vastgezet.