Landelijk inrichten met leren plankdragers

Op het gebied van styling is de laatste jaren veel gebeurd. We hebben zelf vooral gemerkt dat de landelijke inrichting bijzonder in trek gekomen is, vooral bij de grotere huizen. Door te kiezen voor robuuste meubels, veel hout en veel steen, ontstaat er een bepaalde sfeer die niet na te bootsen is met niet-landelijk materiaal. We maken veel gebruik van de mogelijkheden die geboden worden, met name de leren plankdragers. Daar zijn we drie maanden geleden actief mee aan de slag gegaan. Het is een klein element, maar de leren plankdragers zorgen direct voor een compleet andere uitstraling en zijn nog bijzonder fraai ook. De tijd van schap steunen is hiermee definitief voorbij. De leren plankdragers zijn veelzijdig, sterk en passen in elke landelijke inrichting thuis. Wij gebruiken zelf de leren plankdragers van Handles & More (handlesandmore.nl) die bijzonder snel geleverd kunnen worden zodat wij direct verder kunnen met het inrichten van nieuwe locaties, gerenoveerde panden of kamers van klanten die een keer iets helemaal anders willen hebben. Dat is waar we met veel liefde mee aan de slag gaan, dus neem zeker eens contact met ons op wanneer je interesse hebt in wat wij doen.

Leren plankdragers, een kleine revolutie

Voor ons bedrijf zijn de leren plankdragers een kleine revolutie geweest. Wanneer je een complete ruimte ingericht hebt, wil je geen witte steunen voor de schappen hebben. Ook geen metaal. Dan blijft er vrij weinig over. De leren plankdragers zijn een echte uitkomst gebleken die we keer op keer in kunnen zetten. In elk huis, in elke inrichting en bij elke plank. Bij Handles And More kunnen overigens direct meer dingen bestellen, zoals de planken zelf. Vooral het steigerhout is iets wat we vaak terug laten komen. Wil je dit zelf gebruiken, zorg er dan voor dat je op het hout zelf kunt kijken. Steigerhout en leren plankdragers gebruik je niet in de inrichting om deze te verstoppen. Bij de landelijke inrichting mag overigens alles in het zicht zijn. Hoe ruiger en robuuster het eruitziet, hoe beter het is in deze uitstraling. Wees daarom vooral niet te bang wanneer je hiermee aan de slag gaat zelf. Weet je niet goed hoe je moet beginnen? Werk dan eerst de complete inrichting weg zodat je kunt beginnen met een compleet lege ruimte. Het zien van de mogelijkheden wordt op die manier namelijk een stuk makkelijker en is zeker een aanrader.

Tips rond het inrichten

Ben je op weg naar het inrichten in landelijke stijl en wil je meer tips dan alleen de leren plankdragers die we sterk aanbevelen?

  • We raden onze klanten altijd aan om eens te kijken naar de meest ruige oplossing die er is.
  • Door meer natuurlijke lichtinval te creëren kun je een open ruimte maken met veel mogelijkheden.

Bij de meeste klanten betekende dit dat er een gat in de muur gemaakt moest worden om een raam te plaatsen of te kiezen voor een groter raam dan er op dat moment in zat. Een handige manier om direct een heel andere uitstraling te creëren. Kies je vervolgens voor een vloer en muren met lichte kleuren, dan kun je zonder enig probleem donkere meubels plaatsen in het interieur. Zo krijg je niet alleen aan landelijke inrichting, je krijgt ook een speelse opzet waar je vervolgens heerlijk mee aan de slag kunt want op die manier kun je elke week wel aanpassingen doen. Als je dat wilt natuurlijk, al staat nooit alles direct na een keer al helemaal naar wens: het is een proces te noemen!