Notitieboekjes bedrukken met uw eigen logo

Notitieboekjes bedrukken met uw eigen logoIn een tijd waarin we steeds meer digitaal leven, ben ik blij dat er nog steeds uitgebreid gebruik wordt gemaakt van papierwaren zoals notitieboekjes, brieven en postkaarten. Even leek het erop dat we met zijn allen het papier vaarwel zeiden en voortaan alles digitaal gingen doen, maar op de een of andere manier hebben papierwaren hun weg teruggevonden naar ons hart. Het heeft nu eenmaal iets om dingen daadwerkelijk op te schrijven in plaats van te typen op je telefoon. Als je iets opschrijft onthoud je het beter omdat je hersenen het op een andere manier verwerken dan wanneer je iets typt. Dit maakt dat notitieboekjes bedrukken nog steeds zo’n lucratieve business is en je nog overal briefpapier, schriftjes en schrijfblokjes kunt kopen. De laatste twee liggen bij mij standaard in de la. Ik gebruik ze voor aantekeningen voor mijn werk, boodschappenlijstjes, verhalen die ik schrijf en soms zelfs om mijn dromen op te schrijven als ik ze wil onthouden. Notitieboekjes zijn bij mij altijd enorm welkom als cadeau omdat ik ze dagelijks gebruik, en ik ben echt niet de enige die nog steeds zo verslaafd is aan pen en papier. Wil je als bedrijf dus een blijvende indruk maken of je klant nog maanden ná een meeting herinneren aan jouw bedrijf of dienst? Dan is notitieboekjes bedrukken een heel slimme tactiek. De boekjes kun je vervolgens weggeven aan relaties, zodat deze bij hen thuis in de la belanden en daar elke keer uitkomen wanneer ze iets belangrijks moeten noteren. Waarbij jouw logo steeds opnieuw zichtbaar zal zijn. Een slimmere manier van reclame kan ik niet bedenken!

Notitieboekjes bedrukken op eco papier

Je zal zien dat er betreft notitieboekjes bedrukken nogal het een en ander aan keuzemogelijkheden bestaat. Nu, we weten allemaal dat papier wordt gemaakt van hout, en dat houtkap niet altijd goed is voor het milieu. Je wil toch niet dat doordat jij notitieboekjes wil bedrukken, je intussen niet goed bezig bent voor onze aarde? Dat dachten ze bij Greengiving ook. Ze bedachten een lijn groene producten die allemaal op een duurzame manier worden geproduceerd, met oog voor het milieu dus. Notitieboekjes bedrukken is nog slechts één van de opties die ze aanbieden op hun website, en als je denkt dat ze met hun strenge, duurzame eisen een beperkt assortiment hebben dan heb je het mis. Notitieboekjes bedrukken kan op meer dan 30 verschillende ontwerpen; met elastiek, balpen, met zij- of bovenvouw, in kraft bruin of kleur en zelfs met een klein rekenmachientje in de kaft, dat is handig! Ook hebben ze van die kubusblokken die je bijna standaard op elk bureau ziet staan, met kleine, losse blaadjes die zo ongeveer overal voor gebruikt kunnen worden. Bovendien bedrukken ze bij Greengiving alleen met de allernieuwste technieken en een haarscherp resultaat, zodat jij zeker te weten een (relatie)geschenk in handen hebt dat voor langere tijd indruk maakt. 

Groen doen voor een betere wereld

Naast notitieboekjes bedrukken, biedt Greengiving ook een lijn eco-producten aan via hun website. Stuk voor stuk duurzaam geproduceerd, met oog voor mens en milieu, maar altijd van goede kwaliteit. Een mooi product met een goed gevoel dus. Hun assortiment bestaat uit:

• Katoenen tassen: Handige shoppers voor boodschappen of sportkleren.
• Groeipapier: Fijne structuurkaartjes met bloemenzaadjes erin.
• Pennen: Een biologisch afbreekbare variant van de balpen. 
• De dopper: Wie kent hem niet? Bedruk hem bij Greengiving met je logo!

Naast notitieboekjes bedrukken heb je bij Greengiving.nl dus nog veel meer opties om met jouw (relatie)geschenk bij te dragen aan een betere wereld. En kom je er toch niet helemaal uit? Dan geven ze je graag persoonlijk advies.

Lees meer…