Verhuisdozen kopen voor een verhuizing

Mijn vriendin en ik zijn deze maand in ons nieuwe huis ingetrokken. Mijn vriendin komt ui Almelo en wilde graag terug verhuizen. Wij woonden de laatste paar jaren in de stad waar ik geboren was, maar mijn vriendin had het daar niet naar haar zin. Ze had er bijna geen vrienden en voelde zich niet op haar gemak. De laatste paar jaar gaf ze regelmatig aan dat ze eigenlijk weer terug wilde naar Almelo, maar dat konden we niet zo maar doen. We hadden allebei onze baan en vanuit Almelo is het meer dan een uur rijden naar mijn oude werk. Voor mijn vriendin maakte het niet veel uit, vanuit ons nieuwe huis hoeft zij slechts 10 minuten meer te rijzen. Ik ging opzoek naar een nieuwe baan en gelukkig vond ik die een paar maanden geleden. Daarna zijn we direct opzoek gegaan naar een nieuw huis in Almelo en we vonden snel een huis dat we allebei mooi vonden. Mijn vriendin was erg blij dat ze weer in Almelo ging wonen, ze heeft hier namelijk nog veel familieleden en vrienden wonen. De verhuizing wilden we zelf doen, door een kleine vrachtwagen te huren. We dachten dat het handig was om kartonnen dozen uit de supermarkt te gebruiken als verhuisdozen, maar de kwaliteit was niet goed genoeg. Veel dozen waren niet stevig genoeg en waren daarom niet goed genoeg als verhuisdozen. We wilden niet dat onze spullen stuk zouden gaan tijdens de verhuizing, het leek ons beter om verhuisdozen te kopen. We hadden meer dozen nodig dan we hadden verwacht. Door de jaren heen hebben we steeds meer spullen gekocht. Tijdens onze vorige verhuizing hadden we veel minder verhuisdozen nodig. Het leek ons verstandig om na de verhuizing een aantal dingen te verkopen die we niet meer gebruiken.

Verhuisdozen gekocht op verhuisdozenstore.nl

We bezochten een aantal websites om de dozen en de prijzen te vergelijken. We dachten dat we ongeveer 30 dozen nodig hadden, wat verpakkingsmateriaal, folie en inpakmateriaal. We vonden verschillende websites die de verhuisdozen aanboden, zodoende konden we de prijzen goed vergelijken. Een van de websites die we vonden was https://www.verhuisdozenstore.nl/. We zagen dat ze op deze website ze veel verschillende verhuisdozen verkopen, maar ook verpakkingsmateriaal en andere materialen. We zagen dat we ook een verhuispakket konden kopen. In dit pakket zaten al veel dozen en veel andere artikelen voor het inpakken. We vonden een pakket dat ongeveer het materiaal bevatte wat wij ongeveer nodig hadden en voor een voordelige prijs. We besloten om dit pakket te kopen en nog een aantal extra stevige verhuisdozen. Het pakket dat wij kochten was voor gezin van 3 a 4 personen. We dachten dat we dit pakket nodig hadden, omdat we al een groot huis hadden met logeerkamers en veel spullen. Het eindbedrag van de bestelling was minder dan we hadden verwacht. We konden op de website zelf een bezorgmoment kiezen, dat vonden wij erg gemakkelijk, want dan zou de bestelling aankomen wanneer wij thuis waren.

Goede dozen en inpakmateriaal

Het pakket en de extra verhuisdozen die we gekocht hadden waren genoeg voor de verhuizing. We hadden een aantal dozen minder kunnen kopen, maar we kochten liever te veel, dan te weinig. De dozen en het inpakmateriaal waren van goede kwaliteit en erg handig tijdens het inpakken. Voor verhuisdozen kunnen wij verhuisdozenstore aanraden. Tijdens de verhuizing ging gelukkig niets stuk.

  • Je kan hier goedkoop dozen en inpakmateriaal kopen
  • Het pakket dat wij gekocht hadden was extra voordelig
  • De dozen en het inpakmateriaal is van goede kwaliteit