Waarom ik dozen op maat laat maken

Voor iemand die in antiek en curiosa handelt zoals ik kan het verzenden van objecten via de post een heikel punt vormen. Eerst verkocht ik mijn spullen op plaatselijke antiekmarkten. Op de markt kon ik erop toezien dat iemand zijn of haar aankoop heelhuids mee naar huis kon nemen. Door de opkomst van online verkoop is mijn handel een stuk gegroeid en vormt het inmiddels een parttime baan. Nu ik mijn spullen grotendeels via het internet verkoop, ben ik overgeleverd aan de bezorgservice via de post. Ik wil ten alle tijden voorkomen dat mijn objecten tijdens de reis naar hun nieuwe eigenaar beschadigd raken. De objecten moeten daarom in een stevige en passende doos worden ingepakt. Ook wil ik dat de doos er verzorgd uitziet. Daarom laat ik dozen op maat maken.

Dozen op maat maken: een veilige en professionele keus

Toen ik zocht naar bedrijven die dozen op maat maken kwam ik een aantal jaar geleden al snel bij dozenlatenmaken.nl uit. Sindsdien ben ik een trouwe klant. De dozen zijn namelijk van hele goede kwaliteit. Daarnaast vind ik hen de beste keuze vanwege hun:

  • gebruiksvriendelijke site;
  • professionele dozen;
  • snelle en goede service;
  • scherpe prijzen.

De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Dozen op maat maken is via de website een simpele klus. Op de website heb ik twee sets verschillende afmetingen besteld van de ‘Amerikaanse vouwdoos’: 50 voor de kleinere objecten en 50 voor de grotere objecten. Bij het bestellen kun je de lengte, breedte en hoogte zelf aanpassen. Zo kan ik een passende doos ontwerpen, en voorkomen dat de objecten te veel in de doos gaan bewegen. Zo heb ik ook minder vulmateriaal nodig. Tijdens het dozen op maat maken kan je ook kiezen tussen de kwaliteit van het karton en of de doos bruin of wit moet zijn. Ik kies altijd voor witte dozen van de dikste kwaliteit karton, deze zijn voor het versturen van breekbare objecten het veiligst. Ik laat de doos altijd bedrukken met een waarschuwingsteken, waardoor bezorgers extra voorzichtig doen met het pakket. Daarnaast laat ik de dozen met mijn bedrijfsnaam en logo bedrukken. Van tevoren stuurde www.dozenlatenmaken.nl mij een voorbeeld op, zodat ik kon zien hoe dit er op de doos uit zou zien. Nu zijn mijn dozen voorzien van een logo dat smaakvol in verhouding met de grootte van de dozen is afgedrukt. Ik kan dozenlatenmaken.nl dan ook zeker aanraden voor professionele doeleinden! Via de website kan je al vanaf 50 stuks bestellen, dus ook voor de kleinere ondernemingen zoals de mijne biedt de site een uitkomst. Zelf heb ik al veel positieve reacties gehad op mijn op maat gemaakt dozen. Dozen op maat laten maken is dus tegelijkertijd een beetje reclame voor je eigen bedrijf.

Goede service en prijzen

Inmiddels bestel ik al een aantal jaar bij www.dozenlatenmaken.nl. Toen ik voor het eerst via hun website dozen op maat liet maken werd ik vriendelijk geholpen, en werd er met mij meegedacht over de mogelijkheden van mijn bestelling. Omdat de lijntjes kort zijn word ik altijd snel geholpen en krijg ik de offerte snel binnen. Mijn bestellingen zijn altijd op tijd en correct geleverd, en gratis! Niet onbelangrijk: de prijzen bij dozenlatenmaken zijn scherp, ook voor de minder grote bestellingen. De prijs-kwaliteit verhouding is mijn ogen prima. Vanwege de vele opties bij het op maat maken van dozen is bij dozenlatenmaken.nl voor ieder wat wils. Wil je dozen op maat maken? Dan zou ik iedereen dozenlatenmaken.nl aanraden!