Webshop laten maken

Een paar jaar geleden heb ik voor mijn bedrijf een webshop laten maken en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad! Alle bedrijven die met hun tijd mee willen gaan en die de slag met de concurrentie niet willen verliezen, zorgen er natuurlijk voor dat zij op internet aanwezig zijn. Hoe je dit doet, dat hangt natuurlijk af van het soort onderneming dat je hebt. Zelf heb ik een winkel en ik kreeg op een gegeven moment steeds vaker de vraag of ik ook een webwinkel had. Daarom heb ik toen een webshop laten maken en dat heeft echt niet verkeerd uitgepakt! Mijn zaak zit in het centrum van een toeristisch gebied, wat in de zomer natuurlijk drukte betekent. Er zijn dan veel toeristen en zij vinden het altijd leuk om een dagje bij ons in de stad te gaan winkelen. In het verleden haalde ik ook in de wintermaanden nog wel redelijk wat omzet door mensen uit de buurt die hier spulletjes kochten, maar ik merkte dat dit toch steeds wat minder werd. Er is online immers zoveel te krijgen dat er niet per definitie meer gebruik gemaakt hoeft te worden van de lokale winkel. Daarom heb ik toen een webshop laten maken!

Webshop laten maken voor meer omzet

Ik hoorde namelijk van veel toeristen dat zij heel erg enthousiast waren over mijn assortiment en dat zij graag nog eens wat bij mij zouden willen kopen. Maar de afstand is dan natuurlijk een probleem. Dus heb ik een webshop laten maken en nu kunnen mensen het hele jaar door gewoon bij mij terecht! Ook als zij niet bij ons in de buurt op vakantie zijn, kunnen ze nu gewoon bij mij bestellen en dan sturen wij de artikelen op. Een webshop laten maken is niet iets waar wij heel snel een beslissing over hebben genomen, want je haalt je wel heel wat meer werk op de hals. Je moet immers goed in de gaten houden hoeveel orders er binnen zijn gekomen, je moet zorgen dat de bestellingen op tijd verzonden worden en het heeft ook zeker invloed op het beheer van de voorraad. Er komen dus opeens heel andere werkzaamheden om de hoek kijken dan als je alleen maar een winkel hebt. Maar ik heb er absoluut geen spijt van, al kort nadat de webwinkel in de lucht was kwamen de eerste bestellingen van klanten binnen en ze komen echt uit het hele land. De webshop laten maken was dus echt de moeite waard!

Professioneel en gebruiksvriendelijk

Wil jij een webshop laten maken, dan wil je er natuurlijk zeker van zijn dat deze er professioneel uitziet en gebruiksvriendelijk is voor jouw klanten. Laat de webwinkel maken door eCommerce Pro en je kunt er zeker van zijn dat dit het geval is! Zij werken hiervoor met Lightspeed Omnichannel, dat echt verschillende voordelen biedt:

  • klanten kunnen kiezen uit verschillende beveiligde betaalmethodes
  • verzendkosten worden automatisch aangepast aan de bestelling
  • websites kunnen meertalig gemaakt worden
  • er kan gewerkt worden met product-, voorraad- en bestellingenbeheer

Met andere woorden, je kunt door hen een webshop laten maken die echt helemaal aan jouw wensen voldoet. Wil jij bijvoorbeeld hogere verzendkosten op het moment dat een bestelling een bepaald gewicht bereikt? Dit kan gewoon ingesteld worden! Wil je dat het programma jouw voorraad bijhoudt? Ook dit is mogelijk! Wat jij er ook van verwacht, het kan eigenlijk altijd geregeld worden! Op ecommerce-pro.nl kun je meer lezen over de mogelijkheden die zij kunnen bieden als je hen inschakelt voor een webshop laten maken. Benieuwd of zij voor jouw probleem ook een oplossing hebben? Neem gerust eens contact op!