Waarom wij zijn overgestapt op horecabeveiliging

Wij hebben een grote uitgaansgelegenheid geopend toen wij tien jaar geleden op zoek waren naar een nieuwe uitdaging. Wij hebben ons ingezet om meer aan te bieden voor de jeugd in onze omgeving en dat is heel goed gelukt. Wij zitten bijna iedere dag helemaal vol en wij zijn uitgegroeid tot een begrip in de regio. Dat betekent dus ook dat je mensen van allerlei pluimage aantrekt. Dat is voor ons heel prettig omdat wij er ook voor iedereen willen zijn. Het is echter niet altijd eenvoudig om iedereen te kunnen beschermen. Het kan namelijk zijn dat mensen aanstoot aan elkaar nemen en dat kan soms leiden tot vervelende situaties. Omdat wij voor iedereen een goede plek willen bieden, ongeacht wie of wat je bent, hebben wij besloten dat wij gebruik wilden gaan maken van horecabeveiliging. Deze horecabeveiliging hebben wij ontdekt toen wij een keer op een dag voor mensen in de horeca waren uitgenodigd. Veel mensen vinden het namelijk niet prettig om een beveiliger voor de deur te hebben staan. Ook wij voelden daar niet heel veel voor. Wat wij echter niet in de gaten hadden, is dat horecabeveiliging veel meer behelst dan alleen een spierbundel voor je deur te zetten. De ogen gingen ons open toen wij dus naar deze dag voor horecamensen gingen. Hier kregen wij een presentatie over wat horecabeveiliging kan toevoegen aan de gastvrijheid. Wij kregen te horen dat wanneer je deze vorm van beveiliging inschakelt, je dit niet altijd hoeft te zien. Je kunt deze mensen ook onzichtbaar inzetten. Dat zou voor ons heel prettig kunnen zijn. De mensen konden dan gewoon hun gang gaan, terwijl de horecabeveiliging ervoor zou zorgen dat iedereen kan doen wat hij of zij wil doen. Wij hebben daarom gekeken of er bij ons in de buurt iemand gespecialiseerd was in beveiliging van de horeca. Toen wij op het web op zoek gingen naar mogelijkheden, kwamen wij terecht bij de mensen van R-Abeveiliging.nl. Deze site maakte meteen indruk op ons omdat wij hier heel veel nuttige informatie lazen. Dat was precies waar wij naar op zoek waren en wij wilden daarom graag een keer bij deze mensen informeren wat zij voor ons op het gebied van horecabeveiliging konden doen.

Voor ons is horecabeveiliging echt een uitkomst

Toen wij even met de mensen van dit bedrijf in contact kwamen om te horen hoe zij ons konden helpen wanneer het ging over horecabeveiliging, kregen wij meteen een palet aan mogelijkheden gepresenteerd. Dat was precies waar wij naar op zoek waren. Wij kregen te horen hoe zij doorgaans te werk gingen wanneer het ging over horecabeveiliging. Deze mensen kunnen zich ongemerkt tussen je gasten mengen en ingrijpen als het nodig is. Is het niet nodig, dan zie je helemaal niets van deze horecabeveiliging. Dat was precies waar wij naar op zoek waren. Wij hoefden daarom ook niet lang na te denken over de vraag of wij deze mensen wilden inschakelen voor onze horecabeveiliging. Wij hebben daarom een offerte aangevraagd en toen wij zagen hoe voordelig dit bedrijf is, was het voor ons meteen duidelijk dat wij met deze mensen in zee wilden gaan.

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf

Wij zijn heel erg tevreden over dit bedrijf en wij zouden iedereen deze mensen van harte willen aanraden. Men is hier altijd alert, en bovendien heel behulpzaam. Kortom:

  • wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf
  • wij raden deze mensen van harte aan
  • wij hebben nooit meer problemen in onze uitgaansgelegenheid

Kijk voor meer informatie even op R-Abeveiliging.nl. Hier kunt u ook hun contactgegevens vinden.