Opzoek naar een ISDN alternatief? Voicedata heeft dé oplossing voor u!

Bent u de mogelijkheden aan het verkennen binnen uw bedrijf of organisatie voor een degelijk ISDN alternatief? Dan bent u aan het juiste adres bij voicedata. Wij zijn al jaren de specialist op het gebied van zakelijke communicatiemiddelen en helpen u graag verder met de overgang naar een alternatief voor ISDN. Sinds 2004 hebben wij diverse grote en kleine bedrijven mogen ondersteunen met deze veel mogelijkheden biedende switch! Op onze website vindt u een aantal van onze recensies. Laat uzelf overtuigen van onze mogelijkheden of neem contact op voor persoonlijk en deskundig advies op maat.

ISDN alternatieven

Er zijn op dit moment twee ISDN alternatieven op de markt te verkrijgen. Voor veel bedrijven is een hosted VoIP een handig alternatief. Daarnaast is er een SIP trunk beschikbaar speciaal voor een bestaande IP-telefooncentrale en is daarmee tevens een uitstekend alternatief. In beide gevallen helpen wij van voicedata u graag verder! Het is namelijk een ontzettend goed idee om in de huidige tijden over te stappen op een ISDN alternatief. Het scheelt u namelijk veel geld en u en uw medewerkers zijn hierdoor veel beter te bereiken. Beide hebben als voordeel dat u onderling gratis met elkaar kunt blijven bellen. Ook als uw vestigingen heeft in het buitenland.

Hosted VoIP
Bellen via het internet wordt ook wel ‘Voice over IP’ genoemd. In plaats van bellen via een traditionele telefoonlijn, belt u nu via een internetverbinding. U behoudt daarbij alle gemakken die u gewend bent. U kunt bijvoorbeeld een welkomstboodschap inspreken of een voicemail. Doorverbinden naar collega’s of doorschakelen naar een andere vestiging of afdeling. Daarbij kunt u nu heel eenvoudig zelf uw telefooncentrale beheren. Het is nooit eerder zo makkelijk geweest om accounts te beheren en instellingen te wijzigen! U bent bovendien niet langer meer verbonden aan een vaste werkplek met een hosted VoIP als ISDN alternatief. Het wordt namelijk eenvoudig geïntegreerd in een mobiele telefoon. Hierdoor bent u veel beter en altijd bereikbaar.

SIP trunk
Ook wel ‘Session Initiation Protocol’. Middels een SIP trunk kunt u een IP-telefooncentrale op het telefonienetwerk van voicedata laten aansluiten. Als u geen IP-centrale heeft dan kunt u gebruik maken van een SIP conventer. Er is hierdoor geen limiet aan het aantal telefoongesprekken op hetzelfde moment dat via een telefoonlijn kan worden gevoerd. Hierdoor is het een perfect ISDN alternatief voor onder andere callcenters of bedrijven met meerdere vestigingen.

Welk ISDN alternatief is geschikt voor mijn onderneming?

Wij van voicedata helpen u graag verder met de overgang en ondersteuning bij beide alternatieven. Welk ISDN alternatief het beste is, hangt volledig af van uw wensen. Een SIP trunk is qua abonnement het goedkoopste. Daarbij kunt u uw pakket dagelijks zowel up- als downgraden. Aan de andere kant kiest maar liefst 90% van alle bedrijven en organisaties voor een Hosted VoIP. Wij helpen u graag verder met onze ruim veertien jaar ervaring in de zakelijke telecommunicatie markt. Daarbij vinden wij onze service zeer belangrijk. U kunt ons 24/7 bereiken voor calamiteiten. Mochten er problemen zijn, dan staan wij voor u klaar met deskundig advies en ondersteuning!

Kies voor een ISDN alternatief bij voicedata

  • Professioneel en betrokken bedrijf
  • Al ruim veertien jaar ervaring in de zakelijke communicatiemarkt
  • Ter ondersteuning van zowel hosted VoIP als SIP trunk
  • Altijd bereikbaar voor support bij calamiteiten
  • Uitgebreid netwerk
  • Goed beoordeeld door grote en kleine bedrijven
  • Gedreven en meedenkende vakkundige medewerkers
  • Uitstekende en snelle service
  • Duurzame samenwerkingen
  • Transparante voorwaarden

Wilt u ook graag professioneel worden ondersteunt bij uw ISDN alternatief? Neem dan nu contact op met voicedata en bekijk de website voor meer informatie: voicedata.nl. Wij staan altijd voor u klaar!

Lees meer…