Goede condooms kopen?

Seks is heerlijk, maar kan gepaard gaan met een aantal risico’s. Ongewenste zwangerschap bijvoorbeeld. Maar wie veel wisselende contacten heeft, loopt tevens een verhoogd risico op geslachtsziekten (SOA’s) als chlamydia, plasbuis ontsteking en gonorroe. Niet voor niets wordt het gebruik van condooms dan ook sterk aangeraden. Bij Dokter Lifestyle weten ze alles van condooms.

Goede condooms

Tussen condooms bestaan grote verschillen. Het belangrijkste is echter dat je goed let op de veiligheid van het condoom dat je wilt bestellen. Bij Dokter Lifestyle hoef je je daar echter geen zorgen om te maken. Alle condooms binnen hun uitgebreide assortiment zijn zorgvuldig geselecteerd en voorzien van het CE-keurmerk. Dat wil zeggen dat ze veilig zijn in gebruik. Voor zowel man als vrouw. Op de site staan de volgende subcategorieën:

  • Standaard
  • Sterke
  • Stimulerende
  • Ultra dunne
  • XL
  • Orgasme vertragende
  • Kleine
  • Grote verpakking
  • Maten

De meest gestelde vraag die ze binnenkrijgen is zonder enige twijfel wat de beste condoom is om te gebruiken. Die vraag is echter niet eenvoudig te beantwoorden, aangezien voorkeuren per persoon verschillen. Zo moet je rekening houden met de maat – deze moet aansluiten bij de penislengte – en kun je eventueel een condoom met een smaakje bestellen. Ook zijn er ultra dunne verkrijgbaar. Een ding is echter altijd van groot belang: de veiligheid. Om ongewenste zwangerschap en geslachtsziekten te voorkomen, moet de condoom 100% veilig zijn. Om die reden is het CE-keurmerk in het leven geroepen. Wanneer je een condoom met dit keurmerk bestelt, weet je zeker dat je geen enkel risico loopt. Zo is de kans dat het condoom tijdens de seks scheurt bijvoorbeeld minimaal.

Condooms bestellen

Als je online bij Dokter Lifestyle je condoom bestelt, betaal je standaard minder dan bij de drogist. Dat komt omdat ze rechtstreeks importeren van de fabrikant en dus geen extra kosten voor personeel etc. hoeven door te berekenen. Met andere woorden: online condooms bestellen is in de meeste gevallen (een heel stuk) goedkoper dan kopen in de winkel. Daarnaast werken ze ook geregeld met leuke en zeer aantrekkelijke aanbiedingen.Om er zeker van te zijn dat je hiervan profiteert, kun je ze volgen op social media of jezelf inschrijven voor de nieuwsbrief. De aanbiedingen verschillen per periode, dus het is ook handig om af en toe een kijkje te nemen of er iets voor jou bij zit. Ook zijn er regelmatig kortingscodes op de website te vinden. Een ander groot voordeel van online condooms bestellen, is dat je het anoniem kunt doen. Niemand houdt ervan om bij de kassa van een drogist of supermarkt te moeten vragen om voorbehoedsmiddelen. Daarom maken ze het je zo eenvoudig mogelijk. Nadat je de condooms hebt besteld, gaan ze meteen voor je aan de slag. In de regel heb je je bestelling dan een dag later al in huis. Uiteraard worden alle producten discreet en volledig anoniem verzonden. Je ontvangt je pakketje dus thuis in de brievenbus, zonder dat iemand kan zien waar het vandaan komt. Al de spullen worden in een blanco envelop of doos verzonden, zonder naam of logo. Ook de afschrijving van je bankrekening gebeurt onder een discrete – dus onherkenbare – vermelding.