Op zoek naar een makkelijk boekhoudpakket?

Als ondernemer wil je je kunnen focussen op datgene wat belangrijk is, namelijk jouw business. Je wilt al je energie steken in zaken als marketing en acquisitie, en niet aan zaken die in feite niks te maken hebben met de kern van je zaak, zoals je administratie. In dat geval kan het prettig zijn om een gemakkelijk boekhoudpakket af te nemen bij offective (effectieve.nl) omdat dit pakket zo simpel in gebruik is dat iedereen het begrijpt, en je daardoor zo min mogelijk tijd kwijt bent aan het doen van je administratie. De boekhoudsoftware van offective werkt heel simpel. Ze zijn bij offective namelijk van mening dat als er een handleiding nodig is voor een boekhoudpakket, het nutteloos is. Ze ontwikkelden daarom een systeem dat iedereen direct kan gebruiken, zonder enige uitleg of begeleiding en zelfs als je nog nooit administratie hebt gedaan of andere programma’s gewend bent. Bovendien zijn er meer redenen waarom je zou kiezen voor de boekhoudpakketten van offective, namelijk:

  • Ze zijn zeer betaalbaar, zelfs voor de startende ondernemer.
  • offective biedt een uitstekende, aanvullende service.
  • De software is zeer compleet, je vindt alle administratie eenvoudig op één plek.

Veel mensen maken al gebruik van het boekhoudpakket van offective, en als we de website van offective mogen geloven dan is maar liefst 100% van deze klanten tevreden over de software en de service van offective. Ik hoef je niet uit te leggen dat het bijna onmogelijk is om dat te bereiken en dat de software dus wel ontzettend goed moet zijn!

Waarom gebruik maken van een boekhoudpakket?

Veel ondernemers twijfelen over het aanschaffen van een boekhoudpakket. Ze vinden het bijvoorbeeld duur, overbodig of heel ingewikkeld lijken. Het pakket van offective is in ieder geval niet duur, dat hebben ze al laten zien, en ingewikkeld is het ook niet. Hun boekhoudsoftware is juist heel gemakkelijk in gebruik, waardoor echt iedereen ermee kan starten. Maar de reden dat veel mensen er niet voor kiezen een boekhoudpakket aan te schaffen is omdat ze denken dat het niet nodig is, en daar kun je je wel eens in vergissen. Als ondernemer is het namelijk ten eerste ontzettend belangrijk dat je je administratie op orde hebt, bijvoorbeeld voor de belastingdienst, maar bedenk je ook eens wat voor voordelen een boekhoudpakket je kan bieden. Met goede boekhoudsoftware, zoals die van offective, krijg je namelijk inzicht in je administratie, en dus in je gehele cashflow, je winst, kosten etc. En aan de hand van het overzicht dat je dan hebt kun je je bedrijf bijsturen en bepaalde uitgaven kippen, of je focussen op datgene wat het meeste geld oplevert. Kennis is macht. 

Inzicht in je administratie met behulp van offective

Als je meer overzicht wil betreft je inkomsten en uitgaven en je strategie daarop wilt aanpassen is het slim om het boekhoudpakket van offective te gebruiken. Dit is namelijk zeer complete software waarin je alles kwijt kunt wat je maar wilt. Er zitten heel veel geïntegreerde functies in die je veel duidelijkheid kunnen verschaffen over je bedrijf, je klanten en personeel. En omdat het zo makkelijk in gebruik is ben je zo min mogelijk tijd kwijt aan het doen van je administratie, zodat je je meer kunt focussen op de belangrijkere zaken binnen je bedrijf.