Bent u op zoek naar een hoogwaardig stukje grafisch design?

Bent u op zoek naar een eigentijds en op maat gemaakt (grafisch) design? Dan bent u bij haakkranen aan het goede adres! 
Wij specialiseren ons in het ontwerpen en verder uitbouwen van uw merk. Op haakkranen.nl vindt u hierover meer informatie. 

Wat is grafisch design en hoe helpt het u verder?

Door middel van grafisch design geven wij vorm aan communicatie. Dit doen wij door het gebruik van tekst en beeld, want wie leest er nog lange lappen tekst tegenwoordig? Vandaag de dag draait het om het snel verwerken en tot ons nemen van informatie. En daar komt grafisch design om de hoek kijken. 
Met een voor uw bedrijf passend design zorgt u ervoor dat klanten uw bedrijf gaan herkennen. Dat kan heel simpel, door een mooi ontworpen visitekaartje, maar denk ook aan een passende website of magazine. Met het juiste grafische design kan alles. Het draagt bij aan het gevoel van een professioneel en veilig klimaat voor uw klanten. Bedenk uzelf maar eens: wanneer u op een donkere, slecht leesbare website klikt, wordt u niet snel klant. Dat wordt u wel als er een passende sfeer word gecreëerd en u het gevoel krijgt dat het bedrijf tijd en moeite steekt in het overbrengen van haar merk en visie. 

Een goed grafisch design zorgt ervoor dat uw bedrijf op de kaart gezet wordt. Heeft u al eens nagedacht over de huisstijl van uw bedrijf? Wat wilt u uitdragen richting uw klanten? Grafisch design maakt het mogelijk om al uw losse afbeeldingen, foto’s, teksten, missies en visies samen te laten komen in één duidelijk geheel. Het helpt de klant een beeld vormen van uw merk of dienst en kan het zetje in de rug zijn om voor uw bedrijf te kiezen. 

Grafisch design is van onmisbare waarde. Klanten moeten zich visueel aangetrokken voelen tot uw bedrijf. Een eerste indruk is immers van groot belang. Gemiddeld spenderen potentiële klanten maar 7 seconden op een website voordat zij verder klikken. En hoe zorgt u er voor dat juist uw boek in een boekenwinkel eruit springt? Allemaal factoren die samenkomen in de keuze bij een goed grafisch design.  

Waarom kiezen voor haakkranen

Zo vinden wij bij haakkranen dat niet elke ontwerper geschikt is voor ieder project. Om tot het beste eindresultaat te kunnen komen gaan wij eerst met u in een kennismakingsgesprek om tafel. Dit is altijd kosteloos en bedoeld om een helder beeld te krijgen bij de wensen van beide partijen. Na een briefing vormt er zich vanzelfsprekend een eenduidig ontwerpvoorstel. Dit ontwerpvoorstel is pas het begin van een intensieve samenwerking met u. 

Kort voor u op een rijtje gezet: waarom haakkranen

  • Intensief contact
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Professionele designs 
  • Altijd persoonlijke begeleiding
  • Uw grafisch design van ontwerp tot drukker
  • Eigentijdse en herkenbare content 

Wij kunnen u een traject op maat aanbieden. Neemt u vooral eens een kijkje op onze website en bekijk onze geleverde eindproducten. Variërend van boeken, brochures tot aan websites, het kan allemaal bij haakkranen. Bent u nieuwsgierig geworden of op zoek naar referenties? Deze en nog veel meer kunt u vinden op haakkranen.nl/.”>https://www.haakkranen.nl/. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op!