Op zoek naar een goede timmerman rond Aalsmeer

Onlangs betrapten we ons op het gevoel niet meer helemaal thuis te voelen in ons eigen huis. Eerst dachten we dat dit gevoel wel zou verdwijnen, maar dat deed het niet. Het akelige gevoel bleef. In eerste instantie was het plan om dan maar te gaan verhuizen. Helaas zijn huizen tegenwoordig veel te duur. We konden met ons budget geen nieuw huis kopen. Dan maar verbouwen? Een goede klusser vinden is vaak heel moeilijk, en als je al een vindt, is hij vaak onbetaalbaar. Vandaar dat we op een gegeven moment maar dachten te moeten leven met de vervelende wetenschap dat we ons niet thuis voelden in ons eigen huis. Gelukkig hebben wij dat niet gedaan, want we hebben uiteindelijk een hele goede timmerman in Aalsmeer weten te vinden. We vonden eentje via het internet. Na kort Google geraadpleegd te hebben kwamen we op de site van Timmerbedrijf Martin Harte, te vinden op timmerbedrijf-aalsmeer.nl. Dit vonden we een hele prettige site en we waren er dan ook meteen over uit dat we met dit bedrijf in zee wilden. Wij waren specifiek op zoek naar een timmerman in Aalsmeer, dus waren we bij Martin Harte aan het juiste adres. In deze recensie willen we iets vertellen over onze ervaring met deze klusser.

Deze timmerman uit Aalsmeer heeft van ons huis weer een thuis weten te maken

Wij vonden het belangrijk dat de timmerman uit Aalsmeer komt. Persoonlijk contact is wel zo prettig. We wilden ons huis niet laten verbouwen door mensen die uit de andere kant van het land komen, op onregelmatige tijden komen klussen en dan weer met de horizon zouden vertrekken. Persoonlijk contact is makkelijker met een bedrijf uit de buurt. Daarnaast zouden we sneller geholpen kunnen worden door een timmerman uit Aalsmeer als er werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Omdat we niet precies wisten wat we aan ons huis wilden laten verbouwen, was vooral persoonlijk contact belangrijk. Dit bedrijf was op verschillende manieren te bereiken: via telefoon of via het contactformulier op de website. Onze wensen waren nog niet vastomlijnd, maar gelukkig kan je bij Timmerbedrijf Martin Harte rekenen op onder andere:

  • Het plaatsen van een dakkapel
  • Werkzaamheden van hoge kwaliteit
  • Persoonlijk contact
  • Breed inzetbaar

Nadat we via het contactformulier contact opnamen met dit bedrijf werd gelijk een afspraak gemaakt. Zodoende kon de werkman de situatie ter plekke beoordelen en een offerte opstellen. De offerte was overigens nog geheel vrijblijvend. Waar zie je dat nog?

Een nieuwe look en een goed gevoel

Wat waren wij blij met deze timmerman uit Aalsmeer. Na goed overleg hebben we besloten ons huis grondig te renoveren. Een nieuwe badkamer, een dakkapel, en een paar nieuwe kastenwanden. Bovendien kon de timmerman uit Aalsmeer gelijktijdig ook grondige onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Hierdoor hebben we ook van de rest van het huis nog jaren plezier. Deze timmerman uit Aalsmeer is heel breed inzetbaar. Het was heel fijn dat we konden aangeven welke werkzaamheden we wilden laten uitvoeren. De markt voor een timmerbedrijf is tamelijk onoverzichtelijk. Tal van mensen zijn actief in deze branche. We wilden natuurlijk dat de renovatie van ons huis goed uitgevoerd zou worden. De klus is perfect geklaard. Zo maakte hij van ons huis een nieuw thuis. Met het unheimliche gevoel konden we direct afrekenen. Inmiddels genieten we elke dag van onze nieuwe dakkapel en gaan we elke dag in bad in onze nieuwe badkamer. Op timmerbedrijf-aalsmeer.nl is allerhande informatie te vinden. Wij kunnen dit bedrijf dus aanbevelen en dat hebben we al bij verschillende buren gedaan.