Op zoek naar adres om geboortekaartjes in Amsterdam te laten maken?

Op zoek naar adres om geboortekaartjes in Amsterdam te laten maken?Iedereen die op zoek is naar een goed adres om geboortekaartjes in Amsterdam te laten maken, kan ik zeker een waardevolle tip geven. Toen ik voor de eerste keer zwanger was, was dat natuurlijk heel erg speciaal. Alles wilde ik tot in de puntjes regelen en ik ging dan ook snel op zoek naar een adres om de leukste geboortekaartjes in Amsterdam te laten maken. Dat is voor een deel afhankelijk van je smaak, maar ik zie ook snel genoeg of iemand mooie kaartjes kan maken of niet. Je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan, maar toen ik zwanger was kon ik deze verantwoordelijkheid er niet bij hebben, er kwam al genoeg op me af. Dus ik besloot om een bedrijf of site te zoeken waarbij je geboortekaartjes in Amsterdam kon laten maken in een bijzondere en mooie stijl, en waarbij ze de illustratie en het ontwerp voor ons zouden regelen. Dan hoefde ik zelf niet aan de slag te gaan met het ontwerp, daar heb ik ten eerste geen talent voor en ook weinig tijd voor en zin in.

Laat geboortekaartjes in Amsterdam ontwerpen door Melstar

Ik vond het heel erg leuk om op zoek te gaan naar een adres om geboortekaartjes in Amsterdam te laten maken. Je komt de leukste bedrijven tegen die zo veel moois te bieden hebben als het om geboortekaartjes in Amsterdam gaat. Het was alleen de vraag welke aanbieder het beste bij ons zou passen… Dus ik ging samen met mijn vriend achter de computer zitten om de leukste kaartjes te kunnen scoren. Op een goed moment kwamen we de website melstar.nl tegen en dat voelde gelijk goed. Dit is een studio waar grafisch ontwerp en illustratie samenkomen. Hierdoor krijg je een uniek kaartje en dat sprak ons heel erg aan. De stijl paste helemaal bij onze smaak:

  • Clean
  • Stoer
  • Vrolijk
  • Kleurrijk

Je kunt op de website van Melstar een portfolio bekijken, dus dan kun je zien wat deze studio allemaal kan maken. We waren direct zo enthousiast dat we contact hebben opgenomen en we merkten gelijk dat het klikte. Ze gaat voor jou persoonlijk ontwerpen en dat vond ik heel bijzonder. Na een heel leuk gesprek ging ze voor ons aan de slag en we zijn zo blij dat we de geboortekaartjes in Amsterdam bij Melstar hebben laten maken!

Een uniek en bijzonder aandenken aan de geboorte van je zoon of dochter

Melina Ruijter heeft veel ervaring en dat voel je aan alles. Ik vond het zo bijzonder om met haar te werken en ik kon mijn geluk dan ook niet op toen ik voor het eerst het geboortekaartje voor onze dochter zag. Het paste zo bij ons en bij ons kindje, ik was dolgelukkig. Het was zo persoonlijk en uniek dat we heel blij waren dat we deze na de geboorte naar onze familie en vrienden konden sturen. Alles was top geregeld, ze snapte ons meteen en ik vind haar stijl geweldig. Ze houdt zich aan de afspraken waardoor je uiteindelijk een prachtig uniek kaartje hebt voor de geboorte van je kind. Ik vond het heel belangrijk om een goed adres te hebben om geboortekaartjes in Amsterdam te laten maken. De geboorte van je kind is zo bijzonder, dat wil je goed regelen. We waren zo blij met Melstar dat we voor de geboorte van onze zoon haar weer hebben ingeschakeld. En het was wederom een geweldig lief en mooi kaartje waar we weer veel positieve reacties op hebben gekregen. Ik kan iedereen die een kind verwacht, Melstar van harte aanbevelen.

Lees meer…