Lapland reizen: ja dat moet je doen!

Reizen naar het onbekende, nieuwe bestemmingen ontdekken, cultuur opsnuiven, andere talen leren en genieten van culinaire hoogstandjes. Daarnaast bewust kiezen voor ontspannende activiteiten zoals een dagje sauna of juist het opzoeken van spannende activiteiten zoals een bergwandeling langs steile rotspartijen. Dat hoort toch echt wel bij op vakantie gaan. Je kiest een reis uit omdat je er eens echt helemaal uit wilt zijn. Weg van de dagelijkse beslommeringen, weg van het bekende, het doorbreken van de sleur. Bij Xplore The North kun je gave bestemmingen uitkiezen die niet alledaags zijn zoals onze zeer goed verzorgde Lapland reizen. Waarbij je de cultuur en sfeer leert kennen van de Scandinavische landen; Noorwegen, Zweden of Finland. Bij Xplore The North vind je een keur aan Lapland reizen die stuk voor stuk de moeite waard zijn. Neem gerust een kijkje op onze website xplorethenorth.be om totaal verrast te worden door het rijke aanbod Lapland reizen. Je kunt bij ons terecht voor reizen naar Scandinavië speciaal gericht op het Noorderlicht excursies of bijvoorbeeld intensieve expedities door het ruige gebied van Finland of bijvoorbeeld IJsland.

Zonder zorgen naar Lapland reizen

Dat doe je bij Xplore The North. Al vele jaren zijn wij de reisspecialist als het gaat om Lapland reizen maar ook naar andere indrukwekkende bestemmingen zoals Groenland.  

  • Ons team bestaat uit experts op het gebied van Lapland reizen
  • Reizen op maat
  • Informatie avonden over ons reisaanbod
  • Infobrochure beschikbaar over Lapland reizen
  • Goed verzorgde reizen

Ons team staat graag voor je klaar om je te adviseren bij het maken van een keuze als het gaat om een onvergetelijke reis naar Lapland. Bel gerust of bezoek een van onze informatie avonden waarin wij dieper ingaan op ons reisaanbod en je terecht kunt met al je vragen over ons reisaanbod.

Een greep uit ons aanbod avonturen

Er zijn tal van mogelijkheden als het gaat om een reis maken naar het hoge noorden aangepast aan jou wensen. Daag jezelf uit op onze expedities waarbij je jezelf fysiek kunt testen. Want een expeditie door bijvoorbeeld Finland ‘The Russian Crossing’ vereist veel van je conditie. Door de meest adembenemende landschappen ga je met cross-country ski’s en pulka’s – expeditie sledes – op pad. Over de diepe sneeuw glij je op je ski’s op weg naar je overnachtingslocatie. Je overnacht in trappershutten waar je heerlijk kunt opwarmen bij een knapperend haardvuur. Een warme maaltijd verfrist je weer helemaal en als je geluk hebt kun je daarna het prachtige Noorderlicht ervaren. Alle kleurschakeringen zullen je ultieme vakantiebestemming tot een ervaring maken om nooit meer te vergeten. Liever meer cultuur opsnuiven denk dan aan een korte break in Noorwegen waar je verblijft in Tromsø. Vul zelf je dagen in met het bezoek aan deze bijzonder plaats en ontdek de heerlijke Noorse keuken. Het is ook mogelijk om een Nordic pack deal te boeken waarbij je een 5 uur durende husky toch gaat maken. Vergeet vooral je camera niet mee te nemen als je achter het krachtige span Husky’s de prachtige landschappen voorbij ziet glijden. Daarnaast staat er een avondexcursie op het programma waarbij je hopelijk het noorderlicht zelf kunt aanschouwen. Ook een bezoek naar de oorspronkelijke inwoners van Lapland; de Sami en hun rendieren staat op het programma. Je komt ogen en oren te kort om alle indrukken te verwerken. Welke reis je ook kiest, of je nu actief op pad wilt of juist ontspannen wilt; Alle zorgen, alle dagelijkse beslommeringen ze verdwijnen als sneeuw voor de zon met onze prachtige Lapland reizen aanbod. En wanneer ga jij naar Lapland reizen?