Krijg waar je recht op hebt dankzij een verzekeringsadvocaat

Een verzekering is er om jou bij te staan tijdens of na gebeurtenissen die geld kosten. Een auto-ongeluk leidt tot schade aan de auto en deze kosten moeten worden betaald. Je hebt echter een all-risk autoverzekering en dus kun je de rekeningen doorsturen naar de verzekeraar. Dat is immers waar je maandelijks de verzekeringspremie voor betaalt. Voor de mensen die geen auto hebben is het wellicht een beter voorbeeld om te kijken naar de ziektekostenverzekering. Iedere volwassen Nederlander is verplicht om een ziektekostenverzekering af te sluiten. Hiervoor betaalt iedereen maandelijks een premie. Mocht je door een ongeval in het ziekenhuis terecht komen, dan betaalt de verzekering alle kosten. Zelf betaal je wel je eigen risico, dus als je voor een klein ongeval niet veel meer dan 300 euro hoeft te betalen, dan gaat dit van je eigen risico af. Maar mocht er weer iets gebeuren en je moet weer naar het ziekenhuis, dan hoef je nog maar 85 euro aan eigen risico te betalen. Verzekeringen zijn er dus om je leven makkelijker te maken. Je verzekert je van financiële hulp wanneer dat nodig is. Een verzekeraar is echter geen barmhartige Samaritaan die met alle liefde geld uitkeert. De verzekeraar zal een claim dus altijd controleren en soms dus ook weigeren. Het is helemaal een probleem als de verzekeraar je beschuldigt van verzekeringsfraude. Als je café afbrandt en men vermoedt dat er opzet in het spel is, dan kun je te maken krijgen met een dergelijke beschuldiging. Men denkt dan dus dat je zelf je café in de brand hebt gestoken om het verzekeringsgeld op te strijken. Als de verzekeraar weigert om uit te betalen of te weinig uitbetaalt, dan kun je het beste een verzekeringsadvocaat in de arm nemen. Ook als je van fraude wordt beschuldigd, dan is het prettig om een beroep te doen op een verzekeringsadvocaat, zodat je de middelen in handen hebt om deze beschuldiging aan te vechten. Zelf heb je immers niet de nodige kennis in huis om jezelf te verdedigen of om een verzekeraar te overtuigen om toch te betalen. Daarnaast is het vaak al een verloren strijd als je in je eentje de strijd aangaat met een verzekeraar. Dat kost je vooral veel tijd, energie en geld. Het is dan ook beter om een professional in de vorm van een verzekeringsadvocaat in de arm te nemen. Deze kan via de juridische weg kijken wat er mogelijk is en heeft daardoor ook veel meer autoriteit om een verzekeraar tot betalen te dwingen. Een verzekeraar zal in sommige gevallen proberen om het uit te keren bedrag zo laag mogelijk te houden wetende dat je claim voor het hogere bedrag terecht is. Het inschakelen van een verzekeringsadvocaat is dan soms al genoeg om te krijgen waar je recht op hebt.

Waar vind ik ene professionele verzekeringsadvocaat?

Als je op zoek bent naar een verzekeringsadvocaat, dan kun je terecht bij Advocatenkantoor Phea. Mr. T.W. Phea is een zeer professionele advocaat die zich heeft gespecialiseerd in het verzekeringsrecht. Het advocatenkantoor vertegenwoordigt alleen de verzekerden. Op deze manier kan er dus ook nooit sprake zijn van tegenstrijdige belangen. De verzekeringsadvocaat staat dan ook 100% aan jouw kant en zal er alles aan doen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Waar kan ik de advocaat voor inschakelen?

Mocht je willen weten waar je een verzekeringsadvocaat zoal voor kunt inschakelen, dan kun je een kijkje nemen op de website van advocatenkantoorphea.nl. Zo kun je in ieder geval voor de volgende zaken een verzekeringsadvocaat in schakelen:

  • Weigering uitkering
  • Verzekeringsfraude
  • Weigering uitbetaling door risicoverzwaring