Keuken op maat

Als jij er voor wilt zorgen dat het kookgedeelte in jouw woning er perfect uitziet, dan is het aan te raden om voor een keuken op maat te kiezen! Vaak als jij bij een woonzaak of zelfs een speciale keukenzaak op zoek gaat naar een exemplaar voor jouw huis, dan moet je een keus maken uit de verschillende modellen die zij in hun zaak hebben staan. Uiteraard is het vaak zo dat deze in vele varianten te krijgen zijn, waardoor je misschien denkt dat een keuken op maat niet nodig is. Ook zijn ze vaak in modules verkrijgbaar, waarbij jij zelf kunt samenstellen welke delen er in jouw geval allemaal gebruikt worden en op welke plaats deze komen te zitten. Maar toch is het zo dat je dan nog beperkt bent. Het kan immers zo zijn dat jij een variant heel mooi vindt, vanwege de stijl en de kleur, maar dat deze qua maten eigenlijk net niet goed past in de kamer waar deze moet komen te staan. Dan moet je soms helaas toch genoegen nemen met een model dat wel goed past, maar waarbij jij niet helemaal enthousiast wordt van stijl of kleur. Hoe anders is dit als je kiest voor een keuken op maat!

Keuken op maat helemaal naar jouw wens

Als je kiest voor een keuken op maat, dan wordt deze helemaal naar jouw wensen ontworpen. Dat betekent in de eerste plaats natuurlijk dat er een stijl bepaald wordt die past bij jouw smaak, maar ook bij de rest van jouw woning, zodat het er echt een mooi geheel mee vormt. Ook wat de kleur betreft wordt er natuurlijk van jouw wensen uitgegaan. Zelfs de kleinste details, zoals de handgrepen, worden met jou afgestemd om het helemaal bij jouw eisen aan te laten sluiten. Maar het belangrijkste van een keuken op maat is natuurlijk dat deze wat afmetingen betreft helemaal past bij de ruimte waar deze in komt te staan. Dat betekent dat je geen last zult hebben van loze ruimtes, maar dat alles echt perfect op elkaar aansluit. Op betekent het dat er een indeling gekozen wordt die jij handig vindt. Denk dan aan de grootte van het fornuis dat er in moet komen en het formaat van de oven waar jij voor wilt kiezen. En kies je voor een ingebouwde koelkast of niet? En zo ja, hoe groot moet deze zijn? Doordat je de keuken op maat laat maken, kunnen echt al deze punten helemaal afgestemd worden op jouw wensen!

JPS Meubels

Bij een keuken op maat profiteer je dus van verschillende voordelen:

  • stijl en kleur zijn helemaal naar jouw wens en passen bij jouw woning
  • de afmetingen zijn perfect afgestemd op de ruimte
  • de indeling is helemaal in overleg met jou bepaald

Dat is de meerprijs die je betaalt ten opzichte van een kant en klaar model natuurlijk meer dan waard! Lijkt dit jou ook ideaal? Dan moet je eens contact opnemen met JPS Meubels. Zij maken graag een keuken op maat voor jou! Zij houden altijd rekening met jouw stijl, de mogelijke afmetingen en de praktische toepassingen die jij er hoe dan ook in wilt hebben. In hun showroom kun je verschillende voorbeelden zien van wat er mogelijk is, zodat je alvast een beetje een beeld hiervan kunt krijgen. De medewerkers van deze zaak komen graag bij jou thuis langs om de mogelijkheden door te nemen, dan zien ze bovendien meteen met wat voor ruimte er gewerkt moet worden. Als jij een mooie keuken op maat wil hebben, die helemaal bij jouw wensen past, dan is contact opnemen met JPS Meubels dus echt een aanrader!

Lees meer…