Deze schoolfotograaf in Utrecht gaat voor het beste resultaat

Als basisschool of als middelbare school wilt u ieder jaar de leerlingen vastleggen. Hun ouders vinden het doorgaans leuk om de foto’s van hun kinderen te kopen en op te sparen. Ze kunnen er een aantal weggeven aan de opa’s en oma’s en andere familieleden en het kan ook zeker geen kwaad om een aantal foto’s in pasfotoformaat te bestellen. Daarnaast maakt bijvoorbeeld deze schoolfotograaf in Utrecht ook foto’s van de hele klas. Dat is leuk voor zowel het archief van uw kind zodat hij of zij daar later samen met u en de vrienden en vriendinnen die diegene aan die tijd heeft overgehouden over kan mijmeren. Maar ook kan de school zelf deze foto’s aan de muren in de gangen ophangen. Het is hoe dan ook de normaalste zaak van de wereld om een schoolfotograaf in Utrecht in te huren als het weer tijd is om schoolfoto’s te maken. De schoolfotograaf in Utrecht waar we het in deze tekst graag met u over hebben heeft een goede en stevige reputatie en is naast schoolfotograaf in Utrecht ook in omringende steden, plaatsen en dorpjes te boeken. Daarnaast is ze niet alleen maar de schoolfotograaf in Utrecht bij uitstek want u kunt haar tevens inhuren voor een keur aan fotoreportages. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die deze schoolfotograaf in Utrecht u aanbiedt en natuurlijk welke prijzen daar aan verbonden zijn? Kijk dan eens op inekeschipstra.nl. U vindt er diverse voorbeelden in haar online portfolio en natuurlijk stelt Ineke Schipstra zich graag even aan u voor.

Met kinderen werken is voor deze schoolfotograaf in Utrecht het leukste

U wilt natuurlijk een schoolfotograaf in Utrecht inhuren met een professionele achtergrond die ieder jaar weer kwaliteit kan leveren. Daarom is het verstandig om voor deze schoolfotograaf in Utrecht te kiezen omdat ze een stevige reputatie geniet. Ze kiest de juiste locatie uit zonder blikken of blozen en houdt daarbij vanzelfsprekend rekening met de achtergrond en hoeveelheid licht. En ze kan tijdens de portrettenreeks altijd kunstmatig beschijnen zodat er voldoende licht aanwezig is tijdens de shoot. De schoolfotograaf in Utrecht kan buiten en binnen te werk gaan. Een combinatie tussen indoor individuele portretfotografie en klassikale foto’s op het schoolplein is bijvoorbeeld een origineel idee dat met wat geluk qua weer en licht zeker realiseerbaar is. Het is afhankelijk van de grootte van de school, dus het aantal scholieren, hoelang de shoot duurt. Ze trekt er in ieder geval graag de tijd voor uit zodat u haar een dag maar ook een hele week mag verwelkomen. Het komt overigens ook geregeld voor dat de portretfoto’s om het jaar worden gedaan. Dan zijn er vaak wat grotere verschillen in leeftijd en groei. Dat is bijvoorbeeld op middelbare scholieren een logische keuze. Het is kosten- en tijdbesparend. Deze schoolfotograaf in Utrecht denkt in ieder geval graag even met u mee zodat u als school geen dief van de portemonnee zult zijn.

Maar ook voor totaal andere fotoportretten mag u op haar klasse rekenen

Neem gerust even contact op met Ineke Schipstra als u nog vragen hebt. U vindt onderaan de site haar telefoonnummer, mailadres en bezoekadres. Ook voor andere foto-opdrachten mag u op har expertise rekenen. U kunt daarbij denken aan onder andere:

  • Van professionele portretten tot groepsfotografie, ze kan het allemaal,
  • Portretfotografie kan in haar fotostudio plaatsvinden maar ook op locatie,
  • En ten slotte staat ze als profielfotograaf voor u klaar.

Zoekt u naar sfeerimpressies van werk uit haar verleden? Kijk dan niet alleen op de site maar bezoek ook eens haar Facebookpagina!

Lees meer…