Ik wilde weten of ik mijn bedrijf als bv or nv moest registeren

Tien jaar geleden heb ik in mijn schuurtje in Frankrijk een bedrijfje opgericht en in de loop der jaren is dit bedrijf enorm gegroeid. Wat begonnen is als een hobby, is inmiddels een heel groot bedrijf geworden met meer dan tweehonderd werknemers. Een van de dingen waar wij een jaar geleden mee worstelden, was het feit dat wij steeds meer te maken kregen met regelgeving in Frankrijk die ons bedrijf geen goed deden. Vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar een ander vestigingsklimaat. Wij wisten dat wij in Nederland waarschijnlijk goed geholpen zouden kunnen worden. Wij hebben daarom eens gekeken of het voor ons ook voordelig zou zijn om ons hier in te schrijven. Wij zijn toen eerst gaan kijken of het het beste was om ons als bv or nv in te schrijven. Het kan namelijk een wereld van verschil betekenen wanneer je je als bv or nv laat inschrijven. Om een goed antwoord te krijgen op deze vraag, zijn wij op zoek gegaan naar een gerenommeerd kantoor dat ons goed zou kunnen voorlichten. Van diverse bedrijven bij ons in de omgeving kregen wij te horen dat wij het beste naar de site IntercompanySolutions zouden kunnen gaan. Deze site is namelijk helemaal in het Engels geschreven en geeft een schat aan informatie. Als ondernemer kun je hier heel goed terecht omdat je in een heel korte tijd kunt zien wat het beste is, je in te schrijven als bv or nv. Wij hebben daarom ook met veel plezier de site van dit bedrijf doorgenomen. Je merkt aan alles dat deze teksten geschreven zijn door mensen die veel verstand van zaken hebben. Ook de vraag of een bv or nv beter is, wordt heir uitgebreid behandeld. Dat was voor ons heel prettig om merken want dit was een van de meest prangende kwesties voor ons. Wij zijn daarom ook erg blij dat wij IntercompanySolutions.com hebben gevonden en raden iedere ondernemer met plannen om naar Nederland te komen, deze site van harte aan.

Wij lieten ons uitgebreid voorlichten over of een bv or nv aan te raden was

Toen wij de site van IntercompanySolutions.com goed hadden doorgelezen en bestudeerd, was het tijd om te kijken hoe wij de volgende stap wilden zetten. Het leek ons daarom goed om even contact op te nemen met een van de mensen van dit bedrijf. Wij werden meteen heel vriendelijk te woord gestaan en wij konden al onze vragen over een bv or nv op deze persoon afvuren. Dat was voor ons heel prettig want het nam een hoop onzekerheid weg. Wij hadden al snel in de gaten dat wanneer je twijfelt tussen een bv or nv, je het beste voor een bv kunt kiezen. De meeste bedrijven die namelijk twijfelen over de vraag of een bv or nv het beste is, komen op dit antwoord uit. Dat was dan ook wat de mensen van IntercompanySolutions.com ons aanraadden. Wij hebben daarom gekeken hoe wij de volgende stap konden zetten, namelijk de daadwerkelijke inschrijving in Nederland laten plaatsvinden. Ook dit konden wij heel goed voorbereiden met de hulp van IntercompanySolutions.com.

Deze site heeft ons heel veel opgeleverd

Als wij nooit op IntercompanySolutions.com hadden gekeken, hadden wij waarschijnlijk heel veel cruciale informatie gemist. Dat had grote gevolgen kunnen hebben. Kortom:

  • wij zijn blij dat wij deze site hebben gevonden
  • wij hebben ons goed laten voorlichten over onze mogelijkheden
  • wij zijn inmiddels in Nederland ingeschreven

Wij raden deze site van harte aan. U kunt hier zeer veel nuttige informatie vinden.