Een aroma diffuser voor in huis

Sinds een paar maanden woon ik met mijn vriendin samen en ik merk dat er grote verschillen tussen ons zijn. Ik heb al drie jaar een relatie met haar, maar zij woonde daarvoor nog bij haar ouders en ik in mijn appartement. Ik denk dat de verschillende voornamelijk zijn tussen man en vrouw, ook al hebben wij een andere persoonlijkheid. Zij wilde graag bij mij komen wonen, maar wilde dan wel invloed hebben op de decoratie en zeggenschap hebben, dit vond ik goed. Mijn vriendin wilde graag een aroma diffuser kopen en ik had daar eerst mijn twijfels over, maar besloot om akkoord te gaan. Wij kochten een diffuser bij het bedrijf Living Zenzes en vind het achteraf gezien een goede aankoop. Ik leerde drie jaar geleden mijn vriendin kennen en wij kregen al snel een relatie. Wij wilden niet te snel van stapel lopen, daarom besloten wij om apart te blijven wonen. Zij bleef bij haar ouders wonen en ik in mijn eigen appartement, maar ze kwam wel vaak bij mij langs. Een paar maanden geleden vroeg ik of ze bij mij wilde komen wonen en dat wilde zij graag, maar ze wilde wel invloed hebben op het huishouden en de decoratie. Zij wilde onder andere graag een aroma diffuser in de woonkamer en daar had ik eerst mijn twijfels over. Ik was nooit weg van verschillende geuren in huis en zag niet in waarom wij een diffuser moesten kopen. Zij wilde dit graag en ik besloot om akkoord te gaan. Ik begrijp dat het lastig is om bij iemand te komen wonen en dat het al snel voelt als het huis van iemand anders. Ik vond het goed om een aroma diffuser te kopen, maar dan wilde ik wel helpen met uitzoeken van het apparaat.

Samen een aroma diffuser uitgezocht

Op een avond gingen wij samen op zoek naar een aroma diffuser en wij vonden verschillende bedrijven die de apparaten verkochten. Wij hadden onder andere de website van Living Zenzes gevonden en zagen dat zij veel diffusers verkochten met goede beoordelingen. Wij vonden een diffuser die wij allebei mooi vonden en die goed in het appartement zou passen. De diffuser heeft veel verschillende opties en werkt ook als luchtbevochtiger en lamp. Wij vonden de aroma diffuser niet duur en kochten er direct een paar soorten olie bij.

Het ruikt erg lekker in huis

Toen de aroma diffuser geleverd werd, wilde mijn vriendin hem direct uitproberen. Het apparaat heeft mij verrast, want het ruikt nu erg lekker in huis. Ik vind het fijn dat de luchtbevochtiger goed werkt, want hierdoor heb ik geen last meer van een droge neus. De diffuser gaat automatisch uit wanneer het water op is, of het programma afgelopen is. Ik ben blij met de aroma diffuser die wij hebben gekocht van Living Zenzes en raad dit apparaat aan.

  • Het bedrijf verkoopt verschillende diffusers
  • De diffusers van dit merk hebben veel goede beoordelingen
  • Wij kochten ook direct verschillende soorten olie
  • Het apparaat werkt goed en maakt de lucht ook vochtig
  • Het apparaat gaat automatisch uit wanneer het water op is