De e-smoker als alternatief voor de gewone tabakssigaret

Als je rookt, dan is het fijn om te weten dat je niet per se hoeft te stoppen met roken. Je kunt namelijk overstappen op het roken van de e-smoker. Je kunt dan in principe gewoon blijven roken, maar dan wel zonder dat je echte rook met al die nare stofjes inhaleert. Het punt met een rookverslaving is namelijk dat deze niet alleen maar fysiek is. Je hebt niet te maken met alleen een behoefte aan nicotine. Je hebt je ook allerlei gewoonten eigen gemaakt die je hebt verbonden aan het roken. Denk bijvoorbeeld aan de eerste sigaretje na de koffie bij het ontbijt. Of wat dacht je van een lekkere sigaret na het diner? Via de site van EA Sigaret kun je echter heel gemakkelijk een e-smoker kopen. Dan hoef je na de koffie of het diner dus geen tabakssigaret meer te roken, maar je kunt dus wel gewoon kiezen voor een e-smoker. Dus je kunt je gewoontes als het ware voortzetten. Na de koffie of na het diner kun je nog altijd een sigaretjes opsteken. Alleen steek je nu geen sigaret op, maar een e-smoker. Dat betekent dat je hunkering naar dat sigaretje ook veel minder is. Als je kiest voor een e-smoker met een e-liquid waar nicotine in zit, dan zal ook de pure fysieke hunkering veel minder zijn, want je lichaam krijgt nog altijd nicotine binnen. Dankzij een e-sigaret heb je dus minder last van ontwenningsverschijnselen. Het is om deze reden dat een e-smoker veel effectiever is dan bijvoorbeeld nicotinepleisters of kauwgom. Want deze laatste twee zorgen immers voor een tempering van de fysieke verlangens naar nicotine, maar hebben verder geen antwoord op de psychologische verslaving. Dus als je graag wilt blijven roken, maar als je ook wilt stoppen met roken, dan kun je overstappen op de e-smoker. Hiermee kun je blijven roken, zonder de vervelende schadelijke gevolgen van tabak. Hoewel nog niet precies duidelijk is wat nu de gevolgen zijn van een e-sigaret, is het wel duidelijk dat tabak roken aanzienlijk ongezonder is. Het is dan ook niet aan te raden om te beginnen met het roken van een e-sigaret als je niet rookt. Niet roken is simpelweg de meest gezonde optie en het is zeker niet zo dat een e-sigaret 100% gezond is. Maar als je al rookt en dus al ongezonde stoffen binnen krijgt, dan is het een goed idee om over te stappen op de veel minder schadelijke e-sigaret van EA Sigaret.

Bestel je e-smoker via de site van ea-sigaret.nl

Als je een e-sigaret wilt bestellen, dan kun je dat heel gemakkelijk regelen via de website van ea-sigaret.nl. Je kunt de e-smoker of e sigaret toevoegen aan de winkelwagen en meteen bestellen. Je kunt dan ook meteen vele andere artikelen toevoegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Coils
  • Clearomizers
  • E-liquids

Je kunt dus altijd je voorraad aanvullen via de website van ea-sigaret.nl.

Kijk op de site voor meer informatie over elektrisch roken

Op de site van ea-sigaret.nl kun je ook meteen meer te weten komen over elektrisch roken en wat daar zoal bij komt kijken. 

Lees meer…