Behoud de kwaliteit van je banden via een goede bandenstelling

Bij alles wat je opslaat in een magazijn of een opslagruimte, moet je goed kijken naar het materiaal en de locatie. Deze moeten bij elkaar passen. Zo is het zeer onverstandig om hout te bewaren op vochtige locaties of locaties waar het heel koud kan worden. Dit is niet goed voor het hout. Banden dien je niet alleen op een goede locatie te bewaren, maar het is ook zeker een goed idee om een bandenstelling van Europe Racking te gebruiken. Banden zijn rond en deze rondheid is niet zomaar toevallig tot stand gekomen. Banden worden in de fabriek via speciale machines vervaardigd en zo komen ze uiteindelijk letterlijk rond de fabriek uit rollen. Maar als je deze banden vervolgens op de vloer zou leggen met een zwaar object er bovenop, dan zal de ronde vorm plaatsmaken voor een ovale vorm. Met andere woorden, de wijze van opslag kan invloed hebben op de vorm van de band. Daarom is een bandenstelling juist zo belangrijk. Dankzij een bandenstelling kun je namelijk makkelijk de banden opslaan en je behoudt zo de vorm. De bandenstelling is er immers voor gemaakt om de banden op te slaan, zonder dat er druk op het materiaal wordt uitgeoefend. Dat heeft niet alleen maar een voordeel voor het behoud van de vorm. Het is ook handig om de banden op te slaan via een bandenstelling in een magazijn, want daardoor kun je iedere individuele band eenvoudig uit de stelling halen. Heb je geen stelling, maar heb je de banden netjes op elkaar gestapeld, dan kun je niet zomaar even de onderste uit de stapel halen. Net zo min als je de band uit het midden kunt halen. Het is dan ook vele malen praktischer en beter voor de banden om gewoon een degelijke bandenstelling te hebben. Een dergelijke bandenstelling bestel je zoals gezegd bij Europe Racking. Bij Europe Racking kun je terecht voor allerlei verschillende soorten stellingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Palletstellingen
  • Grootvakstellingen
  • legbordstellingen

Dus het is voor de organisatie van een magazijn of een opslagplaats altijd een goed idee om gebruik te maken van de diensten en producten van Europe Racking.

Ontdek het voordeel van een bandenstelling

Via Europe Racking zal je snel ontdekken wat de voordelen zijn van een dergelijke stelling. Maar dat geldt uiteraard ook voor de andere stellingen. Het is uiteindelijk maar net wat je nodig hebt voor jouw magazijn of opslagplaats. Via de site van europe-racking kun je de verschillende stellingen alvast online bekijken en ontdekken wat er zoal mogelijk. Soms zijn verschillende soorten van stellingen bijvoorbeeld ook te combineren. Ideaal als je materialen van verschillende afmetingen wilt stallen. Kijk voor de nodige informatie over de verschillende mogelijkheden daarom vooral eens op de site. Zo kun je daarna ook beter ge├»nformeerde keuzes maken. 

Neem voor verdere vragen contact op met Europe Racking

Het is onmogelijk om werkelijk alles op een website te plaatsen. Dus mocht je na het bezoeken van de site nog verdere vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met een van de medewerkers van Europe Racking.