Zoekt u een goed voorbeeld van een vaststellingsovereenkomst?

Ons bedrijf heeft het de afgelopen jaren heel goed gedaan en wij hebben zoveel nieuwe opdrachten binnen kunnen halen, dat wij nieuwe mensen konden gaan aannemen. Dat was natuurlijk een mijlpaal in de geschiedenis van ons bedrijf en wij zijn daarom ook heel blij dat wij zover gekomen zijn. Wij hebben gekeken waar wij goede mensen konden vinden en wij hebben overal advertenties geplaatst. Wij wilden namelijk ons team versterken met mensen die verstand van zaken hadden en wij wilden daarom niet zomaar de eerste de beste aannemen. Wij hebben uiteindelijk twee nieuwe mensen kunnen vinden en wij hadden ons geen betere kandidaten kunnen wensen. Wij hebben hen daarom meteen een contract gegeven, maar omdat wij dit nog nooit eerder hadden gedaan, wisten wij niet helemaal goed waar wij op moesten letten. Wij hebben daarom gekeken of wij een voorbeeld van een vaststellingscontract konden vinden. Als wij namelijk geen voorbeeld van een vaststellingscontract konden vinden, was het moeilijk om te bepalen wat er allemaal in het contract opgenomen zou moeten worden. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om via het internet een goed voorbeeld van een vaststellingscontract te vinden, maar het was niet eenvoudig om een goed voorbeeld van een vaststellingscontract te vinden. Je merkt toch heel vaak dat mensen toch maar wat in elkaar hebben geflanst en dat was niet waar wij naar op zoek waren. Wij wilden graag een officieel contract hebben en wij hebben daarom gekeken hoe wij een voorbeeld van een vaststellingscontract konden vinden. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer een bedrijf konden benaderen dat ons aan een voorbeeld van een vaststellingscontract zou kunnen helpen. Wij hebben daarom gekeken naar sites die wij op het internet konden vinden die gemaakt waren door mensen die verstand van zaken hadden. Op die manier hebben wij uiteindelijk een heel goed voorbeeld van een vaststellingscontract gevonden. Wij kwamen namelijk terecht op de site van Vaststellingsovereenkomst.org. Deze site hadden wij nog nooit eerder voorbij zien komen maar alleen door de naam van de site hadden wij al het gevoel dat wij hier waarschijnlijk aan het juiste adres zouden zijn. Wij hebben daarom ook snel gekeken wat wij hier allemaal konden vinden. 

Hier vindt u een goed voorbeeld van een vaststellingsovereenkomst

Wanneer u momenteel ook op zoek bent naar een voorbeeld van een vaststellingsovereenkomst, dan kunt u altijd even naar deze site gaan kijken. Hier kunt u namelijk een heel goed voorbeeld van een vaststellingsovereenkomst vinden en het mooie is ook nog eens dat u hier niets voor hoeft te betalen. U kunt de tekst op de site overtypen, of u kunt naar de winkel om een template van een overeenkomst aan te kopen. 

Wij hebben onze zaken goed geregeld

Wij hebben via deze site het voorbeeld van een vaststellingsovereenkomst gevonden en wij hebben zo een heel goed contract kunnen maken. Kortom:

  • Deze site heeft ons heel veel opgeleverd 
  • Wij konden hier gratis een heel goed voorbeeld vinden 
  • Wij raden deze site aan al onze collega’s van harte aan

Kijk voor meer info ook nog even op de site zelf. 

Lees meer…