Wilt u weten of u een vestigingsadres voor de kvk kunt regelen?

Wilt u weten of u een vestigingsadres voor de kvk kunt regelen?Toen ik afgestudeerd ben, heb ik besloten dat ik als zelfstandige aan de slag wilde gaan. Ik doe namelijk onderzoek naar criminele activiteiten en tijdens mijn studie bleek al dat ik daar erg goed in was. Ik heb daarom besloten om als zelfstandig onderzoeker aan de slag te gaan, maar dat bracht een probleem met zich mee. Het is namelijk zo dat wanneer je in mijn vakgebied aan de slag gaat, het belangrijk is dat je niet heel veel persoonlijke informatie van jezelf op het internet gooit. Vandaar dat ik dus ook niet mijn huis als vestigingsadres voor de kvk kon gaan gebruiken. Je vestigingsadres bij de kvk komt namelijk op het internet te staan en dan is het voor de mensen waar ik over schrijf heel eenvoudig om mij thuis op te zoeken. Aangezien ik over mensen schrijf die je liever niet ‘s avonds voor je deur wilt aantreffen, moest ik dus op zoek naar een alternatief voor een vestigingsadres voor de kvk. Ik had geen idee hoe ik dit moest regelen want ik wilde bijvoorbeeld ook niet mijn ouders lastigvallen met dergelijke kwesties. Het zou namelijk het beste zijn dat ik een adres zou kunnen vinden dat ik als vestigingsadres voor de kvk zou kunnen gebruiken waar niemand woont. Vandaar dat ik op het web op zoek ben gegaan naar mogelijkheden om dat te vinden. Ik heb heel veel opties onderzocht, maar de meest interessante vond ik via Easy Start Office. Deze site was heel erg interessant omdat je hier heel veel nuttige informatie krijgt gepresenteerd. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren om een vestigingsadres voor de kvk te regelen en ik moet u zeggen dat ik al heel snel een interessante optie had gevonden. 

Ik heb nu een goed vestigingsadres voor de kvk gevonden 

Toen ik eenmaal bij het genoemde bedrijf op de site ging kijken, las ik dat ik hier een heel goede oplossing voor mijn probleem kon vinden. Je kunt namelijk bij deze mensen een vestigingsadres voor de kvk regelen. Dat is ideaal omdat je op deze manier dus een adres hebt van waaruit je je bedrijf kunt leiden. Dit adres is doorgaans niet meer dan een abstractie omdat je je bedrijf er niet daadwerkelijk hoeft te vestigen. Het kan wel, dan maak je gebruik van flexplekken. Ik had alleen maar een vestigingsadres voor de kvk nodig en deze heb ik hier dus weten te vinden. Ik heb alles meteen in orde gemaakt en tegenwoordig heb ik dus een vestigingsadres voor de kvk. Ik ben daar zeer tevreden over.

Mijn probleem is opgelost

Ik ben blij dat ik dit bedrijf heb gevonden want zij hebben mijn probleem weten op te lossen. Ik kan nu met een gerust hart aan de slag gaan. Kortom:

  • Ik heb hier een mogelijkheid gevonden om mij in te schrijven 
  • Ik heb nu een goed postadres voor mijn bedrijf 
  • Ik betaal heel weinig voor mijn inschrijving

Meer weten? Kijk dan een keer op de site van dit bedrijf. Daar kunt u meer informatie vinden.