Werkt u al met pos software?

Wij hebben het afgelopen jaar onze webwinkel helemaal gereorganiseerd. Het is namelijk zo dat wij steeds vaker fouten maakten wanneer klanten bij ons een bestelling plaatsen. Dat zorgde er vaak voor dat klanten een negatieve recensie op het internet plaatsen en dat was heel slecht voor onze reputatie. Wij hebben daarom gekeken hoe wij onszelf konden verbeteren en toen hebben wij gezien dat het de moeite waard zou zijn om op pos software over te stappen. Wanneer je namelijk gebruik gaat maken van pos dan kun je er zeker van zijn dat veel processen binnen je bedrijf veel beter gestroomlijnd worden. Wij hebben daarom ook even gekeken waar wij aan goede pos software geholpen konden worden en zo kwamen wij terecht bij de mensen van Nuvolo.com. Op hun site lazen wij al heel veel over pos software en daar waren wij zeer over te spreken. Het is namelijk zo dat wanneer je op pos overstapt, je er zeker van kunt zijn dat je werkt met een optimaal kassasysteem. Eigenlijk is dit niet eens het juiste woord omdat pos veel meer is dan slechts een kassasysteem. Het houdt namelijk de verkoop van je producten op meerdere punten in de gaten. Dat was voor ons heel ideaal want wij hadden vaak te maken met situaties waarin producten dubbel werden verkocht. Dat was voor de klant heel vervelend omdat wij hem of haar dan moesten teleurstellen. Dat is natuurlijk iets wat je te allen tijde wilt voorkomen en dus waren wij ook blij dat wij dergelijke fouten met pos zouden kunnen voorkomen. Wij hebben daarom snel gekeken hoe wij via novulo aan pos software geholpen konden worden. Dit hebben wij gedaan door even met een van de medewerkers te gaan overleggen over de mogelijkheden die er allemaal waren om hun pos software zo optimaal mogelijk toe te gaan passen. 

Met pos software heb je meer overzicht 

Toen wij eenmaal met de mensen van Nuvolo gingen praten over de mogelijkheden van pos software hadden wij al snel in de gaten dat wij hier heel veel aan zouden kunnen hebben. Het is namelijk zo dat wanneer je met pos software gaat werken, je er zeker van kunt zijn dat dergelijke fouten zoals dubbele verkopen, niet meer gemaakt zullen worden. Je hebt met pos namelijk altijd overzicht in je voorraad en dat is ideaal. Ook worden andere processen heel veel eenvoudiger gemaakt. Dat was voor ons heel prettig om te horen en wij hoefden dan ook niet lang na te denken over de vraag of wij op pos software wilden overstappen. 

Wij zijn heel goed geholpen 

Wij zijn blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan want wij hebben hier een heel goed programma kunnen kopen. Kortom:

  • Onze site werkt nu heel veel beter
  • Onze verkoop gaat vele malen gestroomlijnder
  • Wij zijn voor een heel goede prijs geholpen 

Meer weten? Kijk dan ook een keer op de site van dit bedrijf. Daar kunt u ook nog heel veel informatie vinden over de overige diensten die zij allemaal aanbieden. Ik kan u dit bedrijf van harte aanraden.