We brengen permanente make up in Hoofddorp aan

Zoekt u naar een salon dat permanente make up in Hoofddorp kan aanbrengen op uw gezicht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast het feit dat u bij be-u.nl diverse gezichtsbehandelingen kunt krijgen zoals een schoonheidsbehandeling of een massage is permanente make up in Hoofddorp een van onze specialiteiten. Voor velen is het laten aanbrengen van permanente make up in Hoofddorp een ware uitkomst. Dat komt omdat sommige vrouwen al op vroege leeftijd hun wenkbrauwen (deels) verliezen. Sommige vrouwen hebben per definitie al erg flauwe haargroei op die plek, anderen verliezen het door medicatie dan wel ouderdom. Dit is slechts één van de diverse plekken in het gezicht die wij kunnen accentueren met permanente make up in Hoofddorp. Misschien probeert u het zelf te verhullen door iedere dag in de weer te zijn met het aanbrengen van laagjes make-up. Maar dat is op den duur natuurlijk niet vol te houden. Dankzij onze bijzondere behandeling Hoofddorp hebt u in de ochtend opeens een veel korter ritueel. Dat betekent dat u tijd overhoudt voor een lekker ontbijtje, een sterke kop koffie en uw krant of om het journaal te bekijken. Maar dat zal zeker niet de enige reden zijn waarom u aan permanente make up in Hoofddorp denkt. Want we kunnen het ons namelijk erg goed voorstellen dat uw zelfwaarde, zelfvertrouwen en eigendunk flink lijdt onder uw onzekerheid. U vindt het moeilijk om u in het openbaar te vertonen vanwege uw gezicht. Maak dan snel een afspraak met de kliniek zodat we permanente make up in Hoofddorp kunnen aanbrengen. Dan durft u straks weer om met een opgeven hoofd rond te lopen.

Permanente make up in Hoofddorp aanbrengen?

Tot dusver hebben we het voornamelijk gehad over het werk dat we aan uw wenkbrauwen kunnen verrichten. Maar permanente make up in Hoofddorp kan ook aangebracht worden rondom uw ogen. Erg prettig als u vaak last hebt van wallen onder de ogen. En het middel kan tevens ingezet worden om uw lippen te accentueren of te corrigeren. Permanente make up in Hoofddorp werkt op basis van pigment dat met een dunne steriele naald wordt aangebracht in de huid. Maar in tegenstelling tot een tatoeage wordt dit middel niet onder de opperhuid aangebracht. Dat betekent dat u na 2 tot 5 jaar weer een nieuwe behandeling moet ondergaan als u nog steeds wenst te profiteren van de permanente make up in Hoofddorp.

  • Komt u daarom eens op afspraak langs om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen u ook kleuradvies geven net als tips over de dikte van de make-up. U dient immers rekening te houden met uw huidskleur, haar- en oogkleur en uw esthetische voorkeuren.
  • Dan zal de eerste behandeling plaatsvinden en de permanente make up in Hoofddorp worden aangebracht,
  • Na vijf weken komt u nogmaals langs om het pigment bij te werken zodat we de puntjes op de i kunnen zetten.

De voordelen zijn eindeloos. Kom eens langs voor gepast advies

Mocht u graag iets meer willen weten over uw persoonlijke mogelijkheden, over de kosten of omdat u graag wilt weten welke kleuren het beste bij uw gezicht passen dan hopen we u graag eens te ontmoeten. U kunt nu direct na het lezen van deze tekst een mail sturen, u kunt het contactformulier opsturen en natuurlijk even bellen met onze klantenservice. Ook voor elektrisch ontharen, lekker verwend worden tijdens een schoonheidsbehandeling of het verwijderen van fibromen kunt u op de expertise van onze medewerkers rekenen. Kijk ten slotte ook nog even naar de leuke video over onze kliniek. Lees meer…