Verhuizen in, van of naar Amsterdam en omstreken?

Vorig jaar mocht ik na vijf jaar in Hoofddorp te hebben gewoond naar Amsterdam verhuizen. Ik werk op Schiphol en mijn vrienden en familie wonen allemaal in Amsterdam en Almere en dus wilde ik na mijn studieperiode in Delft ook graag naar Amsterdam verhuizen. Dat is helaas niet zo makkelijk gezegd als gedaan. Ik heb voor het verhuizen naar Amsterdam Angel Verhuizingen ingeschakeld. Mijn familie en vrienden hebben al jaren goede ervaringen met dit bedrijf.

Verhuizen naar Amsterdam

Ik ben opgegroeid in Almere. Mijn ouders zijn geboren in Amsterdam en toen mijn moeder zwanger was van mijn oudere broer besloten mijn ouders te verhuizen van Amsterdam naar Almere. Ook toen al ging dat met hulp van AngelVerhuizingen.nl. Ik ben van kleins af aan al gek van vliegtuigen, net als mijn vader. We gingen vroeger heel vaak vliegtuigen spotten in het weekend. In de pubertijd werd mijn aandacht voor brommers en auto’s meer gewekt en in die richting heb ik een technische studie mogen volgen op de Technische Universiteit in Delft. Ik kon tegen de tijd dat ik mijn VWO opleiding had afgerond niet wachten om naar een andere stad te gaan en Almere te verlaten. Almere is een fijne leefomgeving voor gezinnen met kinderen, maar in deze fase van mijn leven wil ik daar niet wonen. Ik heb een hele leuke tijd gehad in Delft, maar na een paar jaar begon ik wel te dromen van verhuizen naar Amsterdam. Toen ik na mijn studie een baan kon krijgen op Schiphol, twijfelde ik geen moment en nam de baan aan, ondanks dat het niet helemaal op mijn studie aansloot. Mijn liefde voor vliegtuigen is nooit weggegaan. Ik dacht dat ik wel een woonruimte in Amsterdam kon vinden, maar dat bleek wat naïef. Ik ben eerst in Hoofddorp gaan wonen, waar ik nu vijf jaar heb gewoond. Ik heb nu een vaste en goed betaalde baan op Schiphol en ik heb een heel leuk huisje kunnen kopen. Ik ga volgende week eindelijk naar Amsterdam verhuizen. Ik heb bij Angel Verhuizingen een verhuiswagen met chauffeur geregeld. De rest doe ik zelf met familie en vrienden.

Angel Verhuizingen

Angel Verhuizingen is het verhuisbedrijf dat je zoekt als je wilt verhuizen van of naar Amsterdam. Een traditioneel familiebedrijf sinds 1937 dat binnen Nederland en daarbuiten opereert. Zij bieden diverse verhuisservices, zoals:

  • Deels zelf verhuizen
  • Laad en loshulp
  • Verhuiswagen met chauffeur
  • In en uitpakservice
  • Handyman
  • Schoonmaakservice
  • Verzekeringen

Angel verhuizingen is ook heel ervaren op het gebied van bedrijfsverhuizingen en projectverhuizingen. Angel Verhuizingen kan er met behulp van een strakke planning voor zorgen dat de eventuele onderbreking van de werkzaamheden zo kort mogelijk is en het personeel zo weinig als mogelijk last heeft van de verhuizing. Angel Verhuizingen is tevens specialist als het gaat om het goed verhuizen van of naar Amsterdam van uw piano of vleugel. Een piano is een kwetsbaar instrument dat met verstand van zaken moet worden verplaatst en vervoerd. De voertuigen van Angel waarin de piano’s of vleugels vervoerd worden, zijn luchtgeveerd. Ook (tijdelijke) opslag van uw piano of vleugel in de klimatologisch geconditioneerde en beveiligde opslag behoort tot de mogelijkheden.