Rijlessen in Rotterdam voor onze zoon

Rijlessen in Rotterdam voor onze zoonOnze zoon is twee maanden geleden met rijlessen in Rotterdam begonnen. Hij is op een latere leeftijd begonnen dan veel andere jongeren, want hij is nu 24 jaar oud. Veel van zijn vrienden hebben al een tijd hun rijbewijs. De afgelopen jaren ging hij naar een Hogeschool en kon met het studentenkaart gratis reizen. Doordat hij gratis kon reizen, had hij ook nog geen rijbewijs nodig en was daarom nog niet begonnen. Zijn opleiding was erg zwaar voor hem, maar hij heeft het erg goed gedaan en is een aantal maanden geleden afgestudeerd. Mijn vrouw en ik zijn erg trots op hem, vooral omdat hij zo hard gewerkt heeft om te slagen. We wilden hem graag een mooie cadeau geven voor het slagen en besproken verschillende ideeën. Het leek ons een leuk idee om voor zijn rijlessen in Rotterdam te betalen. Als hij een baan vindt, dan is het mogelijk dat hij een auto en rijbewijs nodig heeft. Bovendien is een rijbewijs iets waar hij de rest van zijn leven iets aan heeft. We wisten dat hij niet genoeg geld zou hebben om zelf voor rijlessen in Rotterdam te betalen en daarom wilden wij dit aan hem cadeau doen. Toen wij hem vertelden dat wij voor zijn rijbewijs wilden betalen, was hij er erg blij mee. Hij wilde al langer zijn rijbewijs halen, maar had er geen tijd en geld voor. We spraken af dat we samen voor rijlessen in Rotterdam zouden kijken en een goede rijschool zouden uitkiezen. Wij wisten alleen niet welke rijschool in Rotterdam goed is, maar wisten dat er veel verschillende zijn.    

Rijlessen in Rotterdam bij VerkeersAcademie Christian

Onze zoon vroeg aan zijn vrienden of zij een rijschool in Rotterdam konden aanraden. Veel van zijn vrienden hebben de afgelopen jaren hun rijbewijs gehaald, waardoor ze weten welke scholen goed zijn. Een van zijn vrienden was erg positief over VerkeersAcademie Christian en daarom besloten wij om de website van deze rijschool te bekijken. Op de website http://verkeersacademiechristian.nl/rijlessen-rotterdam/ van VerkeersAcademie Christian zagen we dat deze rijschool nog niet zo oud is, maar graag anders les wil geven dan andere rijscholen. Ze vinden aandacht tijdens de rijlessen in Rotterdam erg belangrijk, zodat de studenten sneller leren. We zagen op de website dat het mogelijk is om pakketten te kopen voor rijlessen in Rotterdam. Door het kopen van een pakket betaal je minder per rijles en krijg je verschillende examens cadeau. We zagen dat het mogelijk was om een intake les te volgen en besloten om dat aan te vragen. Onze zoon vond de intake rijles erg leuk en wilde graag verder met deze rijschool. De instructeur raadde hem aan om een pakket van 35 uur te nemen, omdat de rijles goed ging. Wij vonden dit een goed idee en kochten dit pakket voor hem, hij zou daar een gratis praktijk en theorie examen bij krijgen.

Bijna klaar om af te rijden

Onze zoon heeft al veel rijlessen in Rotterdam gehad en mag over een paar weken afrijden. De lessen gaan erg goed en hij is blij met de extra aandacht van de instructeur. Hij krijgt veel feedback en als er iets niet goed gaat, dan kunnen ze daar direct extra mee oefenen. Hij heeft zijn theorie examen al gehaald en heeft het idee dat hij in een keer zal slagen voor zijn rijbewijs. Voor rijlessen in Rotterdam kunnen wij VerkeersAcademie Christian aanraden.

  • Een vriend was erg positief
  • Je kan goedkope pakketten afnemen
  • Hij had eerst een intake rijles
  • De instructeur geeft extra aandacht
  • Hij mag bijna afrijden