Overweegt u om aan crowdfunding te gaan doen?

Wij hebben vorig jaar besloten dat wij als collectief van schrijvers een eigen boek wilden uitbrengen. Wij hebben namelijk in de loop der jaren heel veel essays en dergelijke geschreven en het leek ons goed om deze een keer gebundeld uit te brengen. Wij hadden uiteraard een probleem waar alle schrijvers mee te maken krijgen; wij hadden namelijk niet voldoende geld. Wij moesten daarom op zoek gaan naar mogelijkheden om geld te vinden omdat wij het zonder natuurlijk nooit zouden redden. Nu hebben wij een grote schare aan volgers op onze sociale media en het leek ons interessant om te zien of wij daarom uit de voeten konden met crowdfunding. Wanneer wij namelijk gebruik konden maken van crowdfunding, dan zou dat ons heel veel kunnen opleveren. Ik ben daarom meer informatie over crowdfunding gaan zoeken. Ik had namelijk al van meerdere mensen te horen gekregen dat dit niet zo eenvoudig is als dat het soms lijkt. Vandaar dat ik gekeken heb hoe ik ergens een specialist kon vinden die mij meer over crowdfunding kon vertellen. Ik heb toen allerlei informatie op het internet gezocht en daardoor had ik al snel in de gaten wat er allemaal mogelijk was. Ik heb namelijk de site van teamleader.be gevonden. Deze site had ik nog nooit eerder gezien, maar toen ik las wat ik hier allemaal over crowdfunding kon vinden, was het mij snel duidelijk dat ik hier informatie had gevonden waar ik iets mee kon. Ik heb daarom goed gekeken wat ik hier allemaal over crowdfunding kon lezen en toen werd het mij al snel duidelijk dat ik hier een partner had gevonden die mij kon helpen om onze crowdfunding te laten slagen. Wij hebben dus toen gekeken naar de mogelijkheden om even met deze experts te kunnen overleggen en dat is ons heel goed bevallen. Het is namelijk zo dat wij deze mensen een keer gebeld hebben omdat wij graag nog wat vragen wilden stellen over de crowdfunding. Wij kregen toen te horen dat zij ons heel goed van dienst konden zijn en dat was alles waar wij op gehoopt hadden. 

Dankzij crowdfunding is ons project geslaagd

Wij hebben uiteindelijk een project voor crowdfunding opgezet en dat hadden wij nooit kunnen doen wanneer de mensen van teamleader.be ons niet zo goed hadden geholpen. Deze mensen doen er alles aan om je zo goed mogelijk te adviseren over hoe je je crowdfunding zo goed mogelijk kunt laten slagen. Ik ben daarom erg blij dat ik deze site gevonden heb en ik kan iedereen de mensen van dit bedrijf aanraden. Men denkt namelijk heel goed met je mee en daardoor weet je precies welke stappen je moet zetten om succes te bereiken.

Kijk snel even op de site 

Mocht u ook een project willen gaan financieren, dan raad ik u aan om ook een keer naar teamleader te gaan kijken. Deze site biedt u namelijk heel veel informatie. Kortom:

  • Wij hebben veel aan deze site gehad
  • Wij konden een goede campagne opzetten 
  • Wij hebben ons project weten te realiseren 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op teamleader.be.