Op zoek naar facturatiesoftware?

De facturatiesoftware van Teamleader helpt je om op het juiste moment een overzichtelijke factuur te versturen. Maak en verzend je digitale facturen in een paar klikken, en beheer de status moeiteloos. Overschrijdt je klant de betalingstermijn? Dan krijg je automatisch een waarschuwing.

De beste facturatiesoftware

Waarom is de facturatiesoftware van Teamleader altijd de goede keus? Hierom:

  • Factureer online je tijdsregistraties
  • Automatiseer je terugkerende business
  • Haal voordeel uit statistiek
  • Beheer ongefactureerde tijd
  • Laat klanten simpel online betalen
  • Link met de boekhouding
  • Gratis uit te proberen

Beëindigde je jouw taak of meeting? Dan vraagt Teamleader je om de gespendeerde tijd in te geven. De tijdregistratie loopt automatisch zodra je bij Teamleader inlogt – en herstart bij elke nieuwe taak, call of afspraak. Wil je je urenregistratie handmatig invoeren? Of gepresteerde uren toewijzen aan een klant of project? Dan kan dat natuurlijk ook. Download de rapporten over tijdregistratie als Excel-bestand.

Met de facturatiesoftware van Teamleader factureer je altijd stipt voor je terugkerende business als hosting of domeinnamen. Want Teamleader verstuurt die online facturen automatisch. Daarbovenop krijg je een overzicht van de toekomstige waarde van je terugkerende inkomsten.

Haal nieuw inzicht uit de statistieken van projectgebonden tijdregistratie. Stel je financiële doelen in per kwartaal en raadpleeg intelligente digitale rapporten die de vooruitgang van je gefactureerde omzet weergeven.

Dankzij het overzicht in het CRM systeem verlies je ongefactureerde tijd niet uit het oog. Nog een extra hulp? Stel je drempel in voor ongefactureerde tijd. Is de drempel overschreden, dan krijgt de klant alsnog een factuur. Op de detailpagina van iedere klant vind je alle ongefactureerde tijd terug. Je factureert die eenvoudig door te selecteren welke geregistreerde prestaties je aan de digitale factuur wilt toevoegen.

Via je eigen Invoice cloud raadplegen je klanten online hun factuur en betalen ze onmiddellijk hun openstaand factuur via de betaalopties die jij kiest: credit card, overschrijving, PayPal, iDEAL, SOFORT… Zo behoud je steeds een up-to-date digitaal facturen overzicht.

Teamleader koppelt de online facturatiemodule aan een lijst boekhoudpakketten. Dit maakt financiële rapportering mogelijk.

Met deze facturatiesoftware kunt u dus alle kanten op.

Teamleader Facturatiesoftware

Teamleader is ontstaan vanuit klantfeedback. Dee CEO, Jeroen De Wit, had in zijn studententijd samen met Willem Delbare en Mathias De Loore een eigen webdesignbureau. Dit ging goed, maar klanten wilden meer. Op het moment dat er gevraagd werd een projectmanagement tool te maken voor een website, realiseerden de mannen zich dat het mkb veel meer nodig heeft dan alleen een goed werkende website.

In het voorjaar van 2012 werd de eerste code van Teamleader geschreven. Teamleader is officieel opgericht in de zomer van 2012 en is organisch gegroeid, vanuit een customer-centric filosofie. De CRM-module bijvoorbeeld, het kloppende hart van de tool, is vanaf het begin gebouwd op basis van klantfeedback.

Binnen twee jaar opent Teamleader kantoren in Amsterdam, Berlijn en Madrid. Inmiddels zijn Milaan en Parijs aan dat lijstje toegevoegd en zijn er 170 medewerkers in dienst.

In de toekomst zullen ze verder gaan met het ontwikkelen en verbeteren van hun facturatiesoftware. Ze willen dat de klanten zich kunnen focussen op hun eigen werk en talent. Zolang ondernemers aangeven (te) veel tijd kwijt te zijn aan administratie, facturatie en andere rompslomp, is hun missie nog niet geslaagd!