Onze nieuwe cognac leren bank van Mokana

Begin deze zomer hebben we onze woning laten uitbreiden met een prachtige serre en daarin wilden we een apart zitgedeelte creëren met een mooie landelijke uitstraling. Daarvoor zijn we op zoek gegaan naar een cognac leren bank en die hebben we bij Mokana gevonden. Het is voor ons erg belangrijk geweest dat het een cognac leren bank werd, want wij zijn zeer gecharmeerd van die kleur en het past ook uitstekend bij de inrichting die wij voor ogen hebben voor dit nieuwe deel van ons huis. Het landelijke dat gecombineerd wordt met een eigentijdse stijl is precies waar wij naar op zoek waren en nadat we eerst wat onderzoek hadden gedaan op mokana.nl zijn we tot de conclusie gekomen dat we bij Mokana de cognac leren bank zouden vinden die wij voor ogen hadden voor de serre.

Onze keuze voor een cognac leren bank

Mokana heeft zoals gezegd een rede keuze waarbij de cognac leren bank aan de basis lijkt te staan. De diversiteit aan vormen en afmetingen is daarbij fantastisch en ze hebben een groot assortiment van meubelen van diverse merken, waaronder:

  • Cartel Living
  • Eleonora
  • Chill Line
  • Haveco
  • Inno
  • Jamé
  • Nicoletti
  • River River 1854
  • Koinor
  • Machalke

En nog vele andere merken, waarvan verschillende designs beschikbaar zijn. Voor ons was het belangrijk dat de cognac leren bank riant zou overkomen. Het is een blikvanger in deze nieuwe, ruimtelijk opgezette serre en samen met een prachtig carpet, een mooie fauteuil en goede lampen en tafeltjes moet het een chic geheel worden. Mokana weet wat dat betreft erg goed wat stijlvol is en we hebben ervoor gekozen om direct een keer de showroom in Enschede te bezoeken en daar de verschillende meubelen te bekijken, zodat we onze cognac leren bank hieruit konden selecteren. We hebben kort eerst overwogen om voor een Chesterfield te gaan. We wonen landelijk en dit past wel echt heel goed, zeker met een grote hocker erbij, maar mijn man vond dit toch wat te statig. We wilde ook wat meer voor comfort kiezen deze keer, omdat het hele huis al klassiek is ingericht en de Chesterfield daar beter zou passen. Het is wel prettig om zo door de showroom van Montana te lopen en elke cognac leren bank in het echt te zien, want de kleuren en designs kunnen erg verschillen. Ook is de omvang zo beter in te schatten en ondanks dat we een zeer ruime serre hebben aangebouwd, zijn we natuurlijk nog wel gebonden aan de afmetingen die we kwijt kunnen. Ik had op het internet natuurlijk al een beetje mijn voorkeuren opgezocht op de website van Mokana en kon zo ook mijn man een klein beetje in de richting sturen waarin ik zelf wilde dat onze cognac leren bank zou verkeren. We zijn uiteindelijk in dubio gekomen tussen een aantal banken, waaronder de Vesuvius en de Loft design bank. Beide passen zeer goed in de setting die wij voor ogen hebben, waarbij we veel met hout en vachten willen werken en we hebben ook een aantal natuurlijke elementen in de serre aangebracht, zoals een gewei op de schoorsteenmantel.

Mijn man won, maar ik ben er ook zeer gelukkig mee

Het is uiteindelijk de Vesuvius geworden, waarbij we twee 3-zits banken hebben aangeschaft, die we tegenover elkaar zetten. Hiermee creëren we een comfortabele ziteenheid en dit vormt de basis voor de verdere aankleding zoals we die graag willen neerzetten. Uiteindelijk was de Vesuvius de bank waar mijn man voor koos, maar ik ben er ook erg gelukkig mee. Hij zit heerlijk en het is een prachtige cognac leren bank. Dat is wat ik uiteindelijk ook wilde.