Kantoorinrichtingen nodig? Plan dan nu een afspraak in bij Shiraz Office Furniture met meer dan 20 jaar ervaring!

Opzoek naar kantoorinrichtingen? Dan ben je van harte welkom bij Shiraz Office Furniture! Naar welke stijl je ook opzoek bent, modern, functioneel of juist zakelijk, strak en minimalistisch? Het is allemaal mogelijk. Wij hebben in de afgelopen twintig jaar meer dan 10.000 kantoren mogen inrichten en voorzien van een mooie en vooral praktische nieuwe indeling met duurzaam kantoormeubilair. Is jouw kantoor toe aan een renovatie of wil je een nieuw pand laten invullen met onder andere mooie kantoorinrichtingen? Neem dan nu contact met ons op voor de mogelijkheden inclusief vrijblijvend interieuradvies! Bezoek onze website of kom langs in onze grote showroom in Dordrecht!

Kantoorinrichtingen inclusief interieuradvies op maat

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek met ons in om de wensen te bespreken. Aan de hand van een aantal vragen, brengen wij helder in kaart wat jouw wensen zijn en creëren wij een vrijblijvend 2D en 3D ontwerp van een mogelijke nieuwe kantoorinrichting. Hierbij wordt gedacht aan verschillende factoren, waaronder functionaliteit, uitstraling en duurzaamheid. Bovendien geven wij handige interieurtips mee over bijvoorbeeld de vloer- en wandbekleding, zodat het kantoor één mooi samenhangend geheel wordt. Kantoorinrichtingen zijn namelijk één van de belangrijkste ruimtes om zorgvuldig en met oog voor detail te ontwerpen. Het dient een praktische ruimte te zijn, dat overzichtelijk is en voldoende opbergruimte biedt. Daarbij dient het fijne en comfortabele werkplekken te bieden, zodat er flink wat uren gewerkt kunnen worden. Onze kantoorinrichtingen zijn uiteraard van hoogwaardige kwaliteit. Hiervoor werken wij samen met hoogstaande en genormeerde merken, zoals Interstuhl en Palmberg. Deze merken geven de garantie dat meubilair tussen de vijftien en twintig jaar na-leverbaar blijft. Mocht er iets stuk gaan of op den duur aan vervanging toe zijn, dan blijft jouw kantoorinrichting dezelfde uitstraling behouden. Op deze wijze ben je verzekerd van jarenlang plezier met een passende kantoorinrichting van Shiraz Office Furniture!

Kantoor in stijl van jouw bedrijf

Wat past het beste bij jouw bedrijf aan kantoorinrichting? Heb je bijvoorbeeld een modern bedrijf met een groene/duurzame uitstraling? Of liever strak en zakelijk? Voor alle kantoorinrichtingen bieden wij het passende kantoormeubilair voor een stijlvolle inrichting. Van werkplekken tot praktische opbergsystemen. Wellicht een speciale werkplek voor flexwerkers of een receptiebalie? Wij zorgen ervoor dat alles naadloos op elkaar is afgestemd, zodat jij en eventueel jouw medewerkers kunnen werken in een prettige en fijne werkomgeving dat functioneel is ingericht. Geheel naar wens en rekening houdende met jouw budget. Wanneer je helemaal tevreden bent met het ontwerp, de nieuwe meubels en het complete plaatje, gaan wij voor je aan de slag en zorgen wij dat jouw nieuwe kantoorinrichting spoedig zal worden geplaatst!

Voordelen complete kantoorinrichtingen bestellen bij Shiraz Office Furniture:

 • Meer dan twintig jaar specialist en ruim 10.000 kantoorinrichtingen 
 • Geheel naar wens en passend bij jouw budget
 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek inclusief 2D en 3D ontwerp
 • Gratis interieuradvies inclusief wand- en vloerbekleding
 • Inrichting aansluitend bij de stijl van jouw bedrijf
 • Voor praktische, comfortabele en efficiënte werkplekken
 • Snel geplaatst door ons professionele team
 • Milieubewust gefabriceerd
 • Gegarandeerd jarenlang plezier en garantie op nalevering van circa 20 jaar
 • Topkwaliteit meubilair van vooraanstaande en genormeerde leveranciers
 • Grote showroom in Dordrecht te bewonderen van circa 1000 m2

Wil je kantoorinrichtingen op maat laten ontwerpen, alles uit jouw nieuwe kantoorinrichting halen of ben je benieuwd naar de nieuwste kantoorinrichtingen die wij hebben geplaatst? Bezoek dan nu onze website en ontdek welke fantastische mogelijkheden wij kunnen bieden voor jouw kantoor: shiraz.nl! Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.