It projecten

Jaarlijks worden in Nederland duizenden it projecten gerealiseerd. Zo zorgen onze bedrijven ervoor dat ze mee blijven doen in een digitale wereld en concurrerend blijven met het buitenland. Een it project kan van alles zijn: het ontwikkelen van een nieuwe applicatie, het instellen van een nieuwe e-mailserver, of bijvoorbeeld het stroomlijnen van de dienstverlening naar de klant. Heb jij ook een aantal it projecten die uitgevoerd moeten worden? Neem dan contact op met Gemboxx. Op http://gemboxx-ictoplossingen.nl/ict-projecten/it-projecten/ lees je meer over de verschillende diensten die dit bedrijf aanbiedt en kun je direct contact opnemen. Waarom kies je voor Gemboxx als partner voor jou it projecten?

  • Een bedrijf met ervaring
  • Resultaatgericht
  • Maatwerk

Met meer dan 25 jaar ervaring in de informatietechnologie heeft bovenstaand bedrijf alles wel een keer gezien. Je mag er dus vanuit gaan dat ieder project professioneel wordt begeleid. Voor de meest voorkomende projecten is een stappenplan opgesteld, dat zorgvuldig wordt uitgevoerd. Zo weet je zeker dat je op een geordende manier het eindresultaat bereikt. Stelselmatig te werk gaan heeft veel voordelen, zeker bij it projecten. Door iedere stap keurig vast te leggen worden problemen voorkomen. Verder richt Gemboxx zich altijd op het resultaat. Jouw it projecten worden zo gerealiseerd, dat je daar beter uitkomt. Niet elke IT oplossing is geschikt voor jouw bedrijf, het gaat uiteindelijk om het behalen van resultaten. Dat betekent ook dat een belangrijk deel maatwerk is. De it projecten worden geïmplementeerd met de hulp van het personeel en andere betrokkenen. Ontstaan er discussies over een specifieke methode, of een bepaalde applicatie. Dan wordt daar zorgvuldig naar gekeken. Wil jij ook it projecten realiseren? Klik dan eens op bovenstaande link en bekijk de mogelijkheden. Voor een op maat gemaakte offerte neem je contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder!

It projecten: zorg voor positivisme

Er is één belangrijk onderdeel dat in verandertrajecten vaak wordt vergeten, maar wel erg belangrijk is: positivisme. Het is essentieel dat de medewerkers achter het traject staan, omdat je zo zorgt voor draagvlak. Wanneer je een verandering door wilt voeren waar niemand iets van begrijpt, komt je boodschap niet over en blijft deze niet hangen. Het is daarom belangrijk dat je het personeel positief weet te beïnvloeden. Dat kun je doen door ze mee te nemen in het traject. Je zorgt dat ze op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en dat ze inspraak hebben bij de realisatie van het traject. Meestal helpt het al als je één werknemer de plannen vooraf laat bestuderen. Op die manier laat je blijken dat je de mening van de afdeling ook belangrijk vindt. Tijdens het proces is het zaak om voortdurend de stemming te peilen. Welke onderdelen gaan goed? Waar kunnen nog stappen gemaakt worden? Zorg voor positivisme in de groep, dan wordt de nieuwe werkwijze snel eigen gemaakt. Wil jij hulp bij één of meerdere it projecten? Ga dan snel naar bovenstaande site en maak een afspraak. Je weet dan zeker dat jouw project op veel steun kan rekenen onder het personeel.

Voorkom vertragingen

Je kunt uiteraard proberen om een verandertraject zelf in te starten. Zonder de juiste kennis is dat echter lastig. Je zult merken dat je op den duur tegen problemen aanloopt die je niet had voorzien. Dat zorgt voor vervelende vertragingen. Wil jij voor het eind van het jaar een flink aantal stappen zetten? Wacht dan niet langer en laat van je horen. Wanneer je nu contact opneemt, is het mogelijk om een groot gedeelte van het proces binnen een paar maanden af te ronden. Je begint dan positief aan het nieuwe jaar!