Image coach

Past jouw kleding bij jouw persoonlijkheid? Reageren mensen op jou zoals je zou willen in een professionele situatie. Veel mensen vinden het lastig om zich op de juiste manier te kleden in professionele situaties. Ook zijn er veel mensen die onderschatten hoe belangrijk het is om voor de juiste kleding te zorgen wanneer er bepaalde belangrijke bijeenkomsten zijn. Ben jij zo iemand die wel wat advies kan gebruiken en niet echt raad weet met je kledingkeuze? Dan is het misschien wel een heel erg goed idee om de hulp in te schakelen van een image coach van jouwstijlenkleur. Een image coach gaat met jou om de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken en te kijken hoe je jouw persoonlijkheid, en jouw innerlijk beter kunt verbinden met wat je via je kleding uitstraalt. Een image coach zal altijd kijken naar jou en hoe jij je wilt manifesteren. De kracht van goede kleding wordt nog wel eens onderschat en dat is zonde, want een image coach kan je vertellen dat we grotendeels non-verbaal met elkaar communiceren. Dat wil zeggen dat we communiceren met onze voorkomen, onze gebaren en veel minder met taal. Een image coach werkt met deze manier van communiceren en kan al tijdens een eerste gesprek heel ver komen met het samenstellen van een goede stijl voor jou. Een image coach van Unico zal veel aandacht besteden aan kleuren. Want het kiezen van kleuren vormt een heel erg belangrijk onderdeel van je uiterlijk en hoe je overkomt. Welke kleuren je kiest, zou af moeten hangen van jouw type huid en welke kleuren goed bij je passen. Maar je kiest ook voor bepaalde kleuren en voor bepaalde combinaties van kleuren aan de hand van het doel dat je wilt bereiken. Een image coach kan je helpen:

  • De juiste stijl te kiezen die helemaal bij je past;
  • Je beter tot je recht laten komen zodat je meer ruimte inneemt;
  • Je innerlijk te verbinden met wat je uit wilt dragen aan de wereld.

Een image coach helft je meer ruimte in te nemen

Stel je voor. Je hebt een vergadering. Deze vergadering is belangrijk. Hij zal mede bepalend zijn voor de voortgang van een bepaald project. Jij hebt de leiding over deze vergadering en je wilt ook zo overkomen. Met andere woorden. Je wilt graag autoriteit uitstralen. Je wilt overbrengen dat jij iemand bent op wie mensen kunnen bouwen en wie ze kunnen vertrouwen. Een image coach snapt dat en zal dan ook met deze boodschap in het achterhoofd aan de slag gaan met jouw kleding en stijl. Een image coach begrijpt ook dat het belangrijk is dat de kleding die je draagt ook de kleding is die je wilt dragen. Jij moet je er goed bij voelen. De image coach is alleen maar succesvol op het moment dat zij jou op een manier kan helpen die voor jou ook klopt. Daarom is het ook zo belangrijk om samen met de image coach rond te tafel te gaan zitten. De coach moet een duidelijk beeld hebben van het type dat jij bent en op basis van bepaalde eigenschappen aan de slag gaan. Kleding kan er voor zorgen dat bepaalde elementen van je persoonlijkheden er meer uitspringen. Als dat leiderschap is, dan kan daar in de kledingkeuze extra aandacht aan worden besteed. 

Neem contact op

Mocht je zelf nou naar iemand op zoek zijn die je kan helpen met het maken van de juiste keuzes op het gebied van kleding, dan is het zeker aan te raden om eens contact op te nemen met de coach van Unico.