De fysiotherapie in Eindhoven

Na jarenlang alleen maar kortere afstanden hardgelopen te hebben besloot ik vorig jaar dat het eindelijk eens tijd werd om me aan de afstand der afstanden te wagen: de marathon. Ik had al wel een aantal halve marathons gedaan en alhoewel dat natuurlijk ook al een behoorlijke afstand is, is het lopen van een marathon toch echt nog wel een stap verder. Ik moet dan ook zeggen dat ik het best eng vond, maar ik wilde de uitdaging graag aangaan. Toen ik eenmaal enthousiast aan mijn trainingsschema begon, merkte ik al snel dat mijn lichaam het moeilijk had met de lange afstanden. Ik besloot om eens een afspraak te maken voor fysiotherapie in Eindhoven. Zo kwam ik terecht bij Fysiotherapie Praktijk Nummer 1. Hier ben je zeker aan het juiste adres voor fysiotherapie in Eindhoven en ik heb hier dan ook een hele goede ervaring.

  • Snel geholpen
  • Uitstekende service
  • Voor uiteenlopende klachten

Tijdens mijn eerste afspraak voor fysiotherapie in Eindhoven heb ik samen met de fysiotherapeute Patty Faasen voornamelijk gekeken naar hoe mijn lichamelijke conditie was. Ik heb daarbij natuurlijk meteen verteld dat ik in training was voor een marathon en dat ik eigenlijk zeker wilde weten of mijn lichaam hier wel klaar voor was. Ze heeft tijdens deze eerste afspraak dan ook eens goed naar de status van mijn lichaam gekeken.

De hulp van fysiotherapie in Eindhoven

Een vriendin van mij die al verschillende marathons gelopen heeft, zorgt er altijd voor dat ze regelmatig kiest voor fysiotherapie in Eindhoven. Zij was dan ook een van de redenen waarom ik ook zo snel een afspraak heb gemaakt voor fysiotherapie in Eindhoven. Zij zorgt er namelijk op die manier al die jaren al voor dat ze zelden last heeft van blessures. Deze worden namelijk vrijwel altijd opgepakt door de fysiotherapeut wanneer zij daar weer een afspraak heeft. Ook ik hoopte op een voorkomende basis met fysiotherapie in Eindhoven aan de slag te kunnen gaan. Aan het einde van de eerste afspraak kreeg ik te horen dat ik gewoon verder kon met trainen, maar dat het inderdaad wel verstandig zou zijn om eens in de zoveel tijd een afspraak te maken om zeker te weten dat alles goed bleef gaan. Het trainen voor een marathon is tenslotte een flinke aanslag op je lichaam en je spieren! Zo gezegd, zo gedaan en ik kom dan ook regelmatig bij de praktijk Fysiotherapie Praktijk Nummer 1 langs voor een afspraak fysiotherapie in Eindhoven.

Een betere training

Mijn marathon heb ik nog niet gelopen, maar de langste trainingen heb ik inmiddels achter de rug. Ik kan het echt iedereen aanraden die bezig is met een sportschema om inderdaad eens in de zoveel tijd een afspraak te maken voor fysiotherapie in Eindhoven. Dit is helemaal aan te raden als je al ergens pijn hebt. De fysiotherapeute zal er zeker voor zorgen dat dit snel weer verleden tijd zal zijn. Patty Faasen heeft dan ook een hoop ervaring op dit gebied en kan een heleboel voor je betekenen. Ze is een fysiotherapeute in hart en nieren, zoals ze dat zelf zegt en dat al meer dan 8 jaar lang. Je kunt er dus zeker op vertrouwen dat je hier aan het juiste adres bent voor fysiotherapie in Eindhoven. Wil jij hier graag meer over weten of wil je graag een afspraak maken? Dan kan ik je dat zeker aanraden! Je kunt hiervoor gewoon de telefoon oppakken en een afspraak maken. Doe het vandaag nog en kom van al die pijntjes af! Dat is toch uiteindelijk wat je het liefste wilt?

Lees meer…